2777
2789
خواهرم گفتن باید عمل کنه خیلی میترسه 😭😭

اندازه تودش چنده؟اسم تودش چیه؟بیوپسی ام انجام داده؟

منم دارم اسمش آدنوز اسکلروز یسال پیش رفتم سونو ۱۵در ۱۱ سانت بود سه چهار ماه دیگ باید برم سایزشو جک کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه تودش چنده؟اسم تودش چیه؟بیوپسی ام انجام داده؟ منم دارم اسمش آدنوز اسکلروز یسال پیش رفتم سونو ...

اینا رو نمیدونم اما گفتن باید عمل بشع حتما یه سریا مهم نیست عمل نمیکنن نمیدونم چرا دکتر گفت حتما باید عمل بشه

عزیزم توده تون خوب شد منم دارم

سلام عزیزم .من دکترم گفت سالی ۱ بار سونو بده چک کن که هنوز نرفتم 

ولی فک نکنم خوب بشه🥲اندازش ممکنه تغییر کنه یا ثابت بمونه فکنم.

برا شما اسمش چیه؟برا من اسمش ادنوز اسکلروزان 

دکتر بهتون دارو نداد؟برا من دارو نداد 

سلام عزیزم راستش از صبح از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه .توده هیپواکو با محدوده نامنظم به ابعاد ۱۱ در ۱۵ میلیمتر در برست چپ ....مامو هم عصر دادم جوابش فردا عصر میاد بدبختی مثلا رفتم یه جای دیگه باز سونو دادم خیالم راحت بشه گفت ندول تیرویید هیپواکو دارم ...حالا جواب مامو و تیروییدم فردا میاد و احتمالا باید بیوپسی کنم ...ممنون عزیزم که جواب دادی مهربون

سلام عزیزم راستش از صبح از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه .توده هیپواکو با محدوده نامنظم به ابعاد ۱۱ د ...

حالتو میفهمم منم خیلی حالم بد بود .من دکتر بهم گفت بیوپسی همون اول رفتم بیوپسی دادم

ایشالا فردا جوابت بیادد هیچی نباشهه برات دعا میکنم. جوابت اومد اینجا بگو بم 

سلام عزیزم راستش از صبح از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه .توده هیپواکو با محدوده نامنظم به ابعاد ۱۱ د ...

حالتو میفهمم منم خیلی حالم بد بود .من دکتر بهم گفت بیوپسی همون اول رفتم بیوپسی دادم

ایشالا فردا جوابت بیادد هیچی نباشهه برات دعا میکنم. جوابت اومد اینجا بگو بم 

باشه عزیزم قربونت خبر میدم ممنونم اگه ماموگرافیم خوب باشه دیگه بیوپسی لازم نیست؟

من ماموگرافی ندادم نمیدونم عزیزم.شما چند سالته؟چکن فکنم ماموگرافی سن خاص داره درسته؟

حالتو میفهمم منم خیلی حالم بد بود .من دکتر بهم گفت بیوپسی همون اول رفتم بیوپسی دادم ایشالا فردا جوا ...

بخرید منم توده هیپواکو دارم میخوام بیوپسی کنم ولی میترسم میگن بیوپسی ریسک سرطانو بالا میبره درسته ،موندم چکار کنم