setareghotbi_86 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 4605 عنوان کیا تزریق عضلانی انجام میدن دستشونم درد نداره؟؟؟ 130 بازدید | 8 پست چیکار میکنین که درد کمتر بشه؟ 1402/01/20 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3800 دردش بیشتر مال اون مواد آمپوله تا دستالبته دست هم بی تاثیر نیست درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27276 من دردم نمیگیره با واکسنا ن تب میکنم ن درد دارم ولی امان از بچم خدا نکنه سرما خوردگی کوچیک بگیره شده یه هفته شبانه روز تب چهل درجه
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 ورود دارتی سوزن و تزریق آروم شما تا حالا خون گرفتین؟کبودی زیاد بعد خون گرفتن عادیه؟من بارها آزمایش دادم یه کوچولو دور اون سوراخ سوزن قرمز میشد اما اینسری تمام مسیری که سوزن تو دستم بوده کبود شده خیلی دردناکهطبیعیه؟همش میگم رگ دستم پاره نشده باشه😵💫 لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
مهناز_۲۰۳۰ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2242 شما تا حالا خون گرفتین؟ کبودی زیاد بعد خون گرفتن عادیه؟ من بارها آزمایش دادم یه کوچولو دور اون سور ... بعضیا بد خون میگیرن دیگه. 😬
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 بعضیا بد خون میگیرن دیگه. 😬 اتفاقا این بار خیلی دردناک بودهیچ وقت موقع خون دادن درد نداشتم اما این بار قشنگ خارج شدن خون رو حس میکردم لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
مهناز_۲۰۳۰ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2242 اتفاقا این بار خیلی دردناک بود هیچ وقت موقع خون دادن درد نداشتم اما این بار قشنگ خارج شدن خون رو حس ... من میدم دوستم برام میزنه خیلی خوب میزنه
عشق_پرستاری عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 10997 شما تا حالا خون گرفتین؟ کبودی زیاد بعد خون گرفتن عادیه؟ من بارها آزمایش دادم یه کوچولو دور اون سور ... بعضیا خونشون رقیق تره پیش میاد ولی اگه قبل بیرون کشیدن سوزن گارو رو باز کنه کبودی کمتر میشه .