2777
2789
عنوان

گوشواره خریدم بیاید نظر بدید+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 70 پست
من متولد ۸۱ هستم قشنگ یادمه طلا گرمی ۱۰۰ بود بخدا سال ۹۵ بوده شااید خودم باورم نمیشه هر وقت میگم ی ...

میدونم گلم آذر۹۶بودرفتیم واسه مادرم النگوخریدیم گرمی ۱۲۳هزارتومن گفتیم وای چه گرونه سال ۹۷بارداربودم طلاشد۲۴۰تومن من خودم توشوک بودم اواخراسفند۹۷بود۷۰گرم طلاروگرمی ۴۳۰تومن فروختم فک کن پسرم ۱۰سالش بشه بگم میخنده بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظر خودمه  ۲۶۰۰ بود شد ۲۵۰۰ خدا بزرگه چیزیه ک من به شخصه نمیتونم بعدشو تضمین کنم اما ...

چمیدونم والا

منم همینجوری گیجم از دست این نوسانات🥶🥶🥶🤯🤯🤯🤯

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
عزیزم از زبان و تواناییت و مشاور و بزرگان استفاده کن 

هیچ کدوم جواب گو نیست یعنی نمیزارنش حتی پیام بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهرم ۲و ۴۰۰بود ۷۰میلیون خرید بااصرار من .بعد اومد ۲و ۱۰۰ عصبانی بود ازدستم گف تو مقصری .گفتم اشکال ...

عه

چه خوب!!!

خدا رو شکر پس ضرر نکرد

اره منم دلم میگه بخرم که دیگه پایین نمیاد

باشه گلم،خیلی ممنونم از راهنماییت❤️❤️❤️❤️

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
خواهرم ۲و ۴۰۰بود ۷۰میلیون خرید بااصرار من .بعد اومد ۲و ۱۰۰ عصبانی بود ازدستم گف تو مقصری .گفتم اشکال ...

منم رفتم واسه زنداداشم دستبندخریدیم ۲۵۰۰گرمی فرداش ۲۲۰۰این دوتامیخواستن منوخفه کنن الان کشیده بالاخفه خون گرفتن