2777
2789
عنوان

گوشواره خریدم بیاید نظر بدید+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 70 پست
۶سال پیش ۱۰۰تومن بود۷۰تومن ماله ۱۰سال پیشه🤣🤣🤣

من متولد ۸۱ هستم

قشنگ یادمه طلا گرمی ۱۰۰ بود بخدا سال ۹۵ بوده شااید

خودم باورم نمیشه هر وقت میگم یادمه که پراید اونقد یا طلا اونقد بود حس میکنم خیلی پیرم ولی میبینم نه یهو همه چی گرون شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرخوبیه عروس خواهرمادرشوهرم هرهفته حتی شده ۱میلیون میده طلااسفند۳۰۰میلیون طلافروخت فقط خورده ریزاخو ...

آره فکر خیلی خوبیه هرچقدر که داری بدی طلا کم کم چشم گیر میشه

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
به نظرت اون موقع پایین میاد؟؟ گیج شدم یه سریا میگن میاد پایین یه سریا میگن میره بالا

به حرف هیشکی گوش نده پول داری الان بخراگه قصدت پس اندازه واقعامن خودم ۳،۴بارمیخواستم برم بخرم هی همسرم گفت میادپاییین خبری نشدفک کن از۱۵۰۰بهم گفت میادپایین تاالان این پنجشنبه میخوام برم بخرم 

به نظرت اون موقع پایین میاد؟؟ گیج شدم یه سریا میگن میاد پایین یه سریا میگن میره بالا

من نظر خودمه 

۲۶۰۰ بود شد ۲۵۰۰ خدا بزرگه چیزیه ک من به شخصه نمیتونم بعدشو تضمین کنم اما فعلا صبر کردم 

خدایا دستمو بگیر….🖤
شات بگیر بزار

شات گرفتم خب

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
النگوتو بزار عوض نکن  .۲۰۰تومنم بده دست دوم

واسه سرمایه گذاری نمیخوام

همینجوری میخوام بخرم که استفاده کنم

به نظرت پایین تر نمیاد؟؟

البته که چی تو این مملکت وقتی رفت بالا اومد پایین که این دومیش باشه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
۶سال پیش ۱۰۰تومن بود۷۰تومن ماله ۱۰سال پیشه🤣🤣🤣

خیر😄😒من حلقه بله برونمو ۷۰ خریدن.دوماه بعد حلقه عروسی خریدیم ۸۰ النگو با کادو ها عروسیمم خریدیم گرمی  ۱۲۰ سال ۹۷.از بهار ۹۷ همه چی گرون شد...☺🤧😑

به حرف هیشکی گوش نده پول داری الان بخراگه قصدت پس اندازه واقعامن خودم ۳،۴بارمیخواستم برم بخرم هی همس ...

أههههههه

چقد ضرر کردی پس!!!

یک و پونصد کجا و دو و پونصد کجا

اره خودمم دلم میگه برم بخرم

باشه،ممنونم گلم از راهنماییت

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
واسه سرمایه گذاری نمیخوام همینجوری میخوام بخرم که استفاده کنم به نظرت پایین تر نمیاد؟؟ البته که چ ...

خواهرم ۲و ۴۰۰بود ۷۰میلیون خرید بااصرار من .بعد اومد ۲و ۱۰۰ عصبانی بود ازدستم گف تو مقصری .گفتم اشکال نداره تو بزار سال بعد این موفع ها بهت حق میدم اگ ضرر کنی باز رفت ۲و۷۰۰ گف خوب بود خریدم .

حالا شما تاجایی ک میتونی نقد نگه ندار برو بخر