2777
2789
عنوان

دو ساک بارداری با لتروزول و امپول

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 39 پست
قربانت عزیزم زنده باشی ممنون 💖💖💖🙏🙏🙏🌺🌺🌺

❤❤❤🌹🌹🌹😘😘😘

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلومیفن خوردم، یعنی این دارو هم امکان دوقلو شدن داره؟ چون اوایل فروردین میشد سونو نبود که برم

بله میگن شانس دوقلوزایی کلومیفن خیلی بیشتر از لتروزول هست چون قویتره 

خدا میدونه الان یکی هست یا چندتا😂عزیزم شما نی نی هات چی هستن؟ 

ایشالا هر چی هست یا هستن سالم باشن.. من هنوز معلوم نیس جنسیتشون. فک کنم اواخر اردیبهشت معلوم میشه

ایشالا هر چی هست یا هستن سالم باشن.. من هنوز معلوم نیس جنسیتشون. فک کنم اواخر اردیبهشت معلوم میشه

ممنون عزیزم، انشالله نی نی های توهم سالم باشن، من خیلی دلم میخواد دوقلو بشه یکی پسر یکی دختر یعنی حسرت میخورم 

❤️
ممنونم خدا براتون نگه داره ایشالا. سایه تون بالا سرشون

ببخشید عزیزم چند کیلوی؟اضافه وزن نداری؟

آمپول برا آزاد شدن تخمک چندتا زدی و چندم پریودی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

ان شاالله که سالم و سلامت بیان بغلت بحق این شب عزیز

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
ببخشید عزیزم چند کیلوی؟اضافه وزن نداری؟ آمپول برا آزاد شدن تخمک چندتا زدی و چندم پریودی

سلام عزیزم. ۶۰ کیلو.وزنم خوب بود.. امپول ازاد سازی نزدم فقط لتروزول از ۳پری تا ۸پری خوردم بعدش ۷و۸و۹ پری امپول برای رشدفولیکول زدم. دهم هم فولیکولام بالغ شدند دکتر گفت امپول ازادسازی نمیزنم خودش ازاد میشه تا ۱۴..که طبق حاملگیم ۱۵ پریودی دوتاش ازاد شدن.