سلام پارسال سقط داشتم. دو. ماه پیش تحت نظر دکتر بودم و ۴ فولیکول دوتا۱۷ و دوتا۱۵ داشتم دیروز سونو هشت هفته رفتم گفت دو تا ساک هست ضربان قلبشون ۱۷۰ و ۱۶۲ بود هر دو هم توی یک روز تشکیل شدن. میگن دوقلو سخته بارداریش بخصوص برا سقط. هم خوشحالم هم نارحتم .تا الانم تهوع نداشتم. لطفا اگه تجربه ای دارید از بارداری دوقلو. راهنمایی کنین ممنون میشم
من بارداری دوقلویی با کیسه و جفت مشترک داشتم یعنی از نادرترین و درواقع خطرناک ترین نوع بارداری دوقلو ...
جنسیتشون چیه؟😍😍
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....