2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا کیسته؟

178 بازدید | 21 پست

خانما من ۱۲ روز از موعدم گذشته  و همون یه روز بعد موعد تست زدم مثبت شد ..  قرص لتروزول هم خورده بودم ولی امپول ازاد سازی نزدم .. صبحا حالت تهوع دلرم و مداام خستم دلم میخاد فقط بخوابم ..  خواستم نرم ازمایش تا دو هفتع دیگه برم تشکیل قلب .. الان یهو زد به سرم شاید کیست باشه ممکنه یعنی؟سابقه کیست و تنبلی اینا ک نداشتم فقط چون لتروزول خوردم و امپول نزدم میگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو آزمایش بارداری  امروز برو دیگه کی میخای بری

به خیال خودم گفتم باردارم و ازمایش دیگه نمیدم دخترمم همین بود بی بی چک زدم بهداشت گفته نیازی به ازمایش نیس همین کافیه و برام تشکیل پرونده داد .. شب ک شوهرم بیاد میرم ازمایشگاها شب هم ازمایش میگیرن ؟

مبارک باشه عزیزم بارداری دیگه قربونت برم 😍😍😍خودت میگی بی بی چک مثبت شده مگه کیست جواب بی بی چک رو + میکنه؟ برو آزمایش و سونو خیلی هم مراقب خودت و فندقت با‌ش انشالله که سالم و به موقع میاد بغلت مامان خوشگله 😘😘🌹🌹🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

عزیزم بارداری ۹۹ درصد برو ازمایش

الان زنگ زدم درمانگاه ک نزدیکم  گفته جوابش رو یه هقته دیگه میدن  ازمایشگاه خصوصی شبا هم انجام میدن جوابش رو زود میدن ک‌شب برم؟