2777
2789
عنوان

بچها آنلاین ها بیاید بگید حق با کیه خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 87 پست
من تعارف روقبول ندارم کاری رو که نتونم و نخوام انجام بدم حرفشم نمیزنم . بهر حال من فقط اسی رو من باب ...

دیگه تعارف ت ایران چیزی ک هرکسی ت زندگیش انجام داده اینام همش حرفای کلیشه ایه

بعدشم یه نیمرو یا املت یا ب قول دوستمون نودل چقد مگه از آدم زمان می‌گرفت 

آش ک زحمتش بیشتره

خب این دیگه چه رابطه دوستانه ای هست آدم کسی رو برای تعارف زدن دعوت نمیکنه که، یا برای بستن دهنش و ا ...

دقیقا، همشون دوستان دوران دبستانم هستن جاریم اونجا اضافی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من حق رو ب جاریت میدم چون همچین اتفاقی برام افتاده سریع برا جاریم نودل درست کردم گذاشتم جلوش هم ...

چرا حرف استارتر زشت بوده؟

گفته هر کی میخواد بیاد بیاد، دعوت رسمی نبوده که

بعدش هم اولش گفته غذا آش دوغه و جاری گفته من میام!

خب وقتی دوست نداره میتونه بپیچونه نیاد یا اینکه اگه میاد دیگه ناراحت نشه و اینور اونور بدگویی نکنه

خب این دیگه چه رابطه دوستانه ای هست آدم کسی رو برای تعارف زدن دعوت نمیکنه که، یا برای بستن دهنش و ا ...

خوب اسی برا همه اش پخته این دوستش که از قضا هم جاریش میشه اش نمیخوره پس چون اسی خستس یه تعارف خوشکل به دوستش که جاریش میشه میکنه وسلام 

عزیزم منم دقیقا همینم تعارف چی میکردم؟ وقتی اونموقع ساعت ۱ونیم بود چیزی میخواستم درست کنم همسرم بیدا ...

کار شما بنظرم درسته بهر حال میوه و شیرینی و چای و تنقلاتی چیزی که پذیرایی کردی همون بس بوده متاسفانه جاریت ادم جالبی نیست ولی خوب شد خودش رو نشون داد 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آخه آدم عاقل جاری رو جزء دوستات حساب میکنی چرا حتی دوستی که بعدا جاری بشه دیگه دوست نیست جزء فامیله ...

اشتباه کردم واقعا. من و دوستام اصلا این حرفارو نداریم باهم

دیگه تعارف ت ایران چیزی ک هرکسی ت زندگیش انجام داده اینام همش حرفای کلیشه ایه بعدشم یه نیمرو یا امل ...

خب پس من یه مقدار اخلاقم با توجه به فرهنگ ایران نامتعارفه حتی طرف اومده دم در خونم چون میدونستم به نیت کنجکاوی و اذیته پذیراش نشدم که بیاد داخل خونه رک همون دم در گفتم امروز شرایط مهمون داری ندارم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کار شما بنظرم درسته بهر حال میوه و شیرینی و چای و تنقلاتی چیزی که پذیرایی کردی همون بس بوده متاسفانه ...

واقعا من چند نوع میوه گرفتم، آجیل و شیرینی از عید مونده بود انواع اقسام شکلات تخمه خرما گز 

چرا حرف استارتر زشت بوده؟ گفته هر کی میخواد بیاد بیاد، دعوت رسمی نبوده که بعدش هم اولش گفته غذا آش ...

عزیزم فدات شم اسی گفته بیاین اونم دوست داشته بیاد و اومده ولی تا گفته اش دوست ندارم اسی گفته من حوصله ندارم برات چیزی بپزم در صورتی ک نباید این حرفو میزد ......مثلا منم جاریمو ب کله پاچه دعوت کردم گفتم اگه میایین درست کنم گفت دوست ندارم اما میخوام بیام تو جمع خانما یکم بشینم خواهرام و دختر عموهام بودن جاریم و یک دختر عموم گفتن کله پاچه بدمون میاد براشون نودل درست کردم چ ایرادی داره مگه ی غذا ساده بزاری جلوشون 

واقعا من چند نوع میوه گرفتم، آجیل و شیرینی از عید مونده بود انواع اقسام شکلات تخمه خرما گز 

جاریت متاسفانه بد حرفه اگه میتونین از گروهتون حذفش کنین 

والا من حق رو ب جاریت میدم چون همچین اتفاقی برام افتاده سریع برا جاریم نودل درست کردم گذاشتم جلوش هم ...

وقتی اومد گفتم فلافل حاضری تو فریزر هست سرخ کنم؟ گف من غذا خوردم . منم دیشب بهش گفتم دیر وقته آخه یک ونیم بود خودش میدونه من تا ساعت ۱۲ خوابم به بقیه هم گفته بودم ۱۲ بیان

کار شما بنظرم درسته بهر حال میوه و شیرینی و چای و تنقلاتی چیزی که پذیرایی کردی همون بس بوده متاسفانه ...

چرا سریع نسخه می‌پیچید برا شخصیت آدما ؟

هرکسی یه اخلاقای خوب داره یه اخلاقای بد 

جاری ایشون احتمالا چون با استارتر اوکی هست انتظار داشته ک یه تعارفم ت خونش بزنه وگرنه آدم گرسنه ی ندید بدید ک نبوده 

اینکه وقت نداشتم و تعارف خوشم نمیاد و فلانم بهونه س 

حالا اگه خواهر خودتونم بود همچین حرکتی می‌زدین؟ بخدا ک نمیزدین