2777
2789
عنوان

بچها آنلاین ها بیاید بگید حق با کیه خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 87 پست
خب جاری شما تو گروه دوستانه مجازی چه میکنه

جاری من با یکی از دوستان صمیمیم همسایه دیوار به دیوارن با اون دوست بود پیشنهاد اون بود ماهم مشکلی نداشتیم باهم گفتم عیب نداره ادد کن نمیدونستم میخواد داستان درست کنه

عزیزم فدات شم اسی گفته بیاین اونم دوست داشته بیاد و اومده ولی تا گفته اش دوست ندارم اسی گفته من حوصل ...

تو همون گروهشون گفته که به صرف آش هر کی دوست داره بیاد

همه که مثل شما توانشو ندارن دو مدل غذا درست کنن

نباید از کسی توقع بیجا داشته باشیم

ضمنا کار جاری هم زشت بوده که اول میگه مرغ میخورم بعد میره جار میزنه که هیچی نذاشتن جلوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اومد گفتم فلافل حاضری تو فریزر هست سرخ کنم؟ گف من غذا خوردم . منم دیشب بهش گفتم دیر وقته آخه یک ...

همون دیشب حرفتو زدی دیگه اونم بهش گفتی حوصله ندارم برات بپرم بدبخت خودش سیر کرده دیگه و اینکه اش چجور درست کردی همون جا سرسری ی چیز می‌پختی خسته بودی میدادی ی دوستت براش درست کنه خواب 

جاری من با یکی از دوستان صمیمیم همسایه دیوار به دیوارن با اون دوست بود پیشنهاد اون بود ماهم مشکلی ند ...

خیلی بد شد

حالا که موضوع رو کشوند به خانواده همسرت دیگه نمیشه باهاش دوستی رو ادامه داد

وقتی اومد گفتم فلافل حاضری تو فریزر هست سرخ کنم؟ گف من غذا خوردم . منم دیشب بهش گفتم دیر وقته آخه یک ...

همون دیشب حرفتو زدی دیگه اونم بهش گفتی حوصله ندارم برات بپرم بدبخت خودش سیر کرده دیگه و اینکه اش چجور درست کردی 

خیلی بد شد حالا که موضوع رو کشوند به خانواده همسرت دیگه نمیشه باهاش دوستی رو ادامه داد

دقیقا.منم یه گروه دیگه زدم اون ۳نفر دیگه رو دعوت کردم تو گروه گفتم اونجا کسی چت نکنه این دنبال داستانه

چرا سریع نسخه می‌پیچید برا شخصیت آدما ؟ هرکسی یه اخلاقای خوب داره یه اخلاقای بد  جاری ایشون ا ...

عجب دقیقا چه نسخه ای پیچیده شد ؟ ادم وقتی راحته توقع الکی نمیکنهاسی از شب قبل گفته نمیتونه اونم گفته غذامو میخورم میام و نمیخوام ولی بعدش خلاف حرفش عمل کرده شما به این ادم میگین شخصیت جالب ؟ با مزه بود . من خواهر ندارم ولی با اقوام خودم و همسرم مشابه برخورد میکنم اره من یکی اگه عزیزترین فامیلمم بود قرارمونم این بود که نهار بخوره بیاد فقط پذیرایی میکردم غذا تدارک نمیدیدم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو همون گروهشون گفته که به صرف آش هر کی دوست داره بیاد همه که مثل شما توانشو ندارن دو مدل غذا درست ...

جاریش چون ناراحت بوده نتونسته خودش کنترل کنه باور کن الان پشیمونه اصلا از حرفش عزیزم نودل یک غذای فوری ۲ مدل چیه دیگه من اگه همین الانم یکی بیاد خونم هرچی غذا فوری باشه درست میکنم میزارم جلوشون 

قطعا حق با شماست چون گفته بودین و اصلا دلیل دورهمی اش دوغ بوده اگر دوست نداشت نمیومد یا با خودش غذا میاورد 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

@فارژزیک  

بفرما خانم گل بنظرت دیگه میشه از این ادم دفاع کرد 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جاریش چون ناراحت بوده نتونسته خودش کنترل کنه باور کن الان پشیمونه اصلا از حرفش عزیزم نودل یک غذای فو ...

به هر حال به نظر من ایشون کار صادقانه ای کرده

نودل هم میذاشتن جلوش شاید میگفت جلوی من یه نودل خالی گذاشتن

حالا آش دوغ هم چیز خاصی نیست غذای آنچنانی نیست که، یه عصرونه خوشمزه هست که تو دورهمی ها میخورن

این جمع هم خودمونی بوده برای ناهار آش دوغ خوردن

به نظرم آدم وقتی میخواد این دو رو بازی هارو دربیاره بهتره نره تو اون جمع و زهرمار بقیه نکنه

اینجور جمع ها بهتره همه پایه باشن و ناز و ادا نیان و بعدش حرف درنیارن وگرنه دووم پیدا نمیکنه

عجب دقیقا چه نسخه ای پیچیده شد ؟ ادم وقتی راحته توقع الکی نمیکنهاسی از شب قبل گفته نمیتونه اونم گفته ...

وقتی موضعتون اینه مجبورین ت حرف ازش دفاع کنین مهم عمله و عمرا خانمی بین خانواده خودشو و شوهرش فرق نذاره

یه چیزی بگین ک بشه باورش کرد 

اتفاقا من جای جاری استارتر بودم عمرا پامو خونش نمیذاشتم کسی ک می‌تونه اش درست کنه ولی تایم نداره برا درست کردن سرسری یه غذا تازه سریع شبشم میگه نمیتونم چیزی برات درست کنم 

همون بهتر ک خودش باشه و رفیقاش 😂 

و حرکت جاریشم تایید نمی‌کنم اینکه رفته زرتی ب مادر شوهر گفته 

ب هر حال جفتشونم مقصرن 

خدا هدایتتون کنه