2777
2789
عنوان

بچها آنلاین ها بیاید بگید حق با کیه خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 87 پست

اسی حتما حتماپیش مادرشوهر بهش بگو مگه من نگفتم دیروقته یه چیزی میپختم شما گفتی میخورم میام بعدم مگه من دعوت کردم گفت هرکی دوست داره بیاد شما چرا دلخور شدی بعدم چرا میری به مادر میگی.ببین چی میگه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدررر متنفرررم از آدمایی که حرف و عملشون فرق میکنه.آدم انقدر دو رو و بدجنس.حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل باش که میگی کوفت میکنم و میام.بعد میری صفحه  هم میزاری؟!احححح چندششششش🤮🤮🤮

خب از قبل هماهنگی کردین اونم گفته نه خودم اونجا چیزی میخورم میام خب دیگه اون کارش بد بوده رفته تعریف ...

اخه اسی هم همون اول جاریم گفته م دوست ندارم گفته من خستم نمیتونم برات چیزی بپزم در صورتی ک داره اش میپزه برا بقیه

یه زبون و آدم بچرخونه تعارف کنه کنتور ک نمیندازه  احتمالا جاریش انتظار داشته ت خونش هم یه تعار ...

من تعارف روقبول ندارم کاری رو که نتونم و نخوام انجام بدم حرفشم نمیزنم . بهر حال من فقط اسی رو من باب اینکه منو دعوت نکرده برای اش میتونم مقصر بدونم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من تعارف روقبول ندارم کاری رو که نتونم و نخوام انجام بدم حرفشم نمیزنم . بهر حال من فقط اسی رو من باب ...

عزیزم منم دقیقا همینم تعارف چی میکردم؟ وقتی اونموقع ساعت ۱ونیم بود چیزی میخواستم درست کنم همسرم بیدار میشد 

ظهر هم تا بیدار میشدم ب خودم بیام مهمونا میومدن من اصن ب غذا درست کردن نمیرسیدم،وقتی میدونستم شرایطش ندارم چرا تعارف کنم