2777
2789
عنوان

بچها آنلاین ها بیاید بگید حق با کیه خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 87 پست
خیلی زشته این کار به نظرم هرگز چنین کاری نمیکنم من اصلا تو مرامم نیست این دورو بازی ها

ولی تومرام من هست اصلا هم زشت نیس بنظرم شرایط ابجاب میکنه که کسی جرات نکنه پشت سر من صفحه بزاره وحرف در بیاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی موضعتون اینه مجبورین ت حرف ازش دفاع کنین مهم عمله و عمرا خانمی بین خانواده خودشو و شوهرش فرق نذ ...

شما با معیارهای خودتون همه چی رو میسنجید ولی همیشه همه ادمها مثل هم‌نیستن تو زندگی من یکی خیلی مسایل متفاوت تره پس کاش یاد بگیریم از دید خودمون و با ترازوی خودمون همه چی رو نسنجیم . بسیار هم کار خوبی میکردین که نمیرفتین بهر حال وقتی اعلام شده غذا چیه و همه دارن برای همون یه مدل تدارک میبینن خیلی هم خوبه که یه ادم پرتوقع که با بقیه هماهنگ و همدل و همراه نیست از جمع حذف بشه و میزبان و دوستای صمیمیش بمونن 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دیگه شبش گفته نمیتونم برات چیزی درست کنم انتظار داشتی چی بگه ؟

بهر حال استارتر اون تعارف که همون اول فرمودین رو زده هر جوره حساب کنیم کار جاری خیلی بد بوده و هیچ دفاعی نداره حداقل من یکی درک نمیکنم که بخوام برم جایی و بدونم غذا باب میلم نیست و میزبانم بگه وقت تدارک اضافه دیدن نداره و باز مصرانه بخوام برم و غذامم خورده باشم و بعدا پشت سر میزبانم حرف بزنم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وقتی موضعتون اینه مجبورین ت حرف ازش دفاع کنین مهم عمله و عمرا خانمی بین خانواده خودشو و شوهرش فرق نذ ...

عزیزم من و دوستام کلا باهم راحتیم دوستم بچه کوچیک داره میگم میام خونتون ولی نهار درست نکن خودم میام میخوام املت بزنم یا اون یکی دوستم میگه دلم هوس قورمه هاتو کرده کی درست میکنی بیام؟ یا میخوایم بریم خونه هم میگیم من تا فلان ساعت خوابم از فلان ساعت ب بعد بیاید اصلا باهم این حرفارو نداریم همگی از دبستان باهم بزرگ شدیم من خواستم با جاریم هم مث بقیه رفتار کرده باشم تا این خودمونی بودن جمع رو حس کنه 

سعی کن از گروهتون حذفش کنید... امار کل حرفا و اتفاقای بینتونو میبره بیرون ارتباط با بعضی جاریا خان ...

دقیقا همینکارو کردیم خالم یک هفته پیش این حرفو زد گفتم جاریم خیلی خوبه اونجوری نیس امشب به حرفش رسیدم

شما با معیارهای خودتون همه چی رو میسنجید ولی همیشه همه ادمها مثل هم‌نیستن تو زندگی من یکی خیلی مسایل ...

انفاقا من مجردم و ازدواج نکردم ک بخام همه رو با ترازوی خودم قضاوت کنم 

بر حسب آنچه ک دیدم و ت همین نینی سایت خوندم گفتم 

شمام هر چقدر از خودتون تعریف کنین اشکالی نداره هیشکی به ماست خودش نمیگه ترش 😂

خیلی وقتا بوده فامیلا دعوت کردن نهار قبلشم گفتن ک اش هست و چون میدونستن من نمی‌خورم همیشه ت سفرشون نون پنیری گوجه خیاری نون سبزی یا سیب زمینی سرخ کرده ای چیزی بوده ک همه سر سفره باشن و کسی تماشاچی نباشه 

بحث پر توقع بودن نیست 

بحث ادب و مهمان نوازیِ 

حتی اگه مهمون سرزده ام باشه 

شما ب مهمون سرزدتون میگین چون دعوت نامه ندادم پس چیزی ام نمیارم بخوری پذیرایی نمیکنم ؟ 

و جاری استارتر هم اگه یکم برا خودش ارزش قائل باشه دیگه نمیره خونشون استارتر بمونه و دوستای همدل و همراهش 😂

انفاقا من مجردم و ازدواج نکردم ک بخام همه رو با ترازوی خودم قضاوت کنم  بر حسب آنچه ک دیدم و ت ...

گلم ما همه خودمونی و راحتیم اصلا این حرفارو نداریم من فکر کردم جاریم دیگ چندوقته بین ماهاس مثل خودمونه ما اگر چیزیو بخوایم یا نخوایم رک میگیم مثلا اگه خود من بودم میگفتم من فلان چیزو نمیخورم میام واس خودم نیمرو میزنم و چندین بار همینجوری هم شده جاری من هم گشنه نیومده بود غذاشو خورده بود اومده بود وگرنه من نمیذاشتم گشنه بره از خونم

انفاقا من مجردم و ازدواج نکردم ک بخام همه رو با ترازوی خودم قضاوت کنم  بر حسب آنچه ک دیدم و ت ...

دقیقا من مهمون فضول پرتوقع و پر حرف و خبرکش رو راه اصلا راه نمیدم 😁 میذارمش پشت در خودم میمونم و دوستام 🤣