2777
2789
عنوان

میشه انگیزه بدید

188 بازدید | 26 پست

انگیزه ندارم برای کنکور بخونم روزا دارن مثل چی میگذرن و من نمیتونم بخونمم

صفر صفرم

میدونم الان شروع کنمم نتیجه ای نداره ولی حداقل میخوام نفر آخر نشم عکسمو پخش کنن😂😭

خودم میام سر جلسه کمکت میکنم نفر دوم بشی نگران نباش عزیزم 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک کنکورو بخور نفر اخر نمیشی چون یسریا هستن منفی میزنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم عین توام از دیروز شروع کردم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

هیچ تلاشی بی نتیجه نیس نمیگم حتما قبول میشی ولی حداقل باعث میشه بهتر یاد بگیری وتو ذهنت بمونه حتی برا سال بعد ولی خیلیا هم تومدت کم تونستن بستگی به ذهنت. داره

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

شما رو دعوت میکنم به تایپک اخرم پشیمون نمیشی ها:) 🌱

کسانی که ناراحت هستن یا نمیخوان بیان پس با احترام ریپ نزنن

استارتر عزیز ببخشید 

اگه راضی نیستی بگو کامنتمو پاک کنم گلم:) 

من ازمون ارشد صبحش تازه یادم افتاد ازمون دارم یه ذره خوندم یه چشمم ب تی وی سریال پایتخت نقی بود ظهرم رفتم ازمون دادم کیک و ابمیوه خوردم برگشتم خوابیدم چ حالی داد🤣🤣🤣🤣🤣

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
جدییییی چیشد بلخره تونستی دو خط بخونی این لامصبووو

به بعدش فک کردم ک اگه برم دانشگاه مستقل میشم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)