2777
2789
عنوان

مدرسه

459 بازدید | 29 پست

15 سالمه نمیخام مدرسه برم خانوادم همش میگن برو این مدرسه واسه من شده یه دردسر بزرگ که حتی بعضی وقتا بخاطر همین مدرسه فکر خودکشی میزنه به سرم هیچ علاقه و هیچ هدفی واسه رفتن به مدرسه ندارم هدف من یه چیز دیگس یه شغل دیگس

بهم بگین چیکار کنم لطفا نگین مدرسه برو و این حرفا چون بالای 2 ساله همین حرفا می‌ره تو گوشم و لطفا درک کنین مرسی:))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال که بگذره از مدرسه دلت براش تنگ میشه من هم مثل تو بودم 

نمیدونم چه شغلی برای خودت در نظر داری و هدفت چیه ولی این رو میدونم که الان کوچیک ترین هدف هم نیاز به تحصیلات داره

درستو بخون بچع 

برو مدرسعععع😂🤌🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
چرا دوست نداری؟ میخوای چیکار کنی؟؟

اخه وقتی هدفی ندارم برم چیکار کنم به جا این میزم دنبال هدفم محیط مدرسه رو مخمن معلما بچها همه چی

دوست دارم هدفمو ادامه بدم میخام کلاس آرایشگری برم

دوره رنگ مو رو تموم کردم ولی میخام محکم تر و کامل تر برم دنبال هدفم