2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست

من یه خواهر دارم چند سال پیش تا  سوم راهنمایی خوند یه روز خیلی ریلکس گفت دیگه نمی رم مدرسه بابام هم یکم گیر داد ولی دیگه بی خیال شد من دوتا خواهر دیگم درس خوندیم دانشگاه رفتیم با شوهرهامون هم تحصیل کرده هستن 

حالا بعد این همه سال که خواهرم حتی نمی تونه به درس دخترشم رسیدگی کنه به بابام غر میزنه که من عقل نداشتم شما چرا به زور منو مدرسه نفرستادین الان بی سوادم 😐😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هررررررر شغلی هم برای خودت انتخاب کرده باشی و حتی اگه خیلی هم توش موفق باشی تا وقتی مدرک تحصیلی نداشته باشی آدم معتبری محسوب نمیشی 

چیزی که به آدما اعتبار میده سواد آکادمیکه دختر 

هر کاری دلت میخواد انجام بده ولی در کنارش به مدرست هم توجه داشته باش 

قول شرف میدم اگه ترک تحصیل کنی بعدا به طرز وحشتناکی پشیمون میشی 

و دوباره برمی‌گردی ، ولی کلی زمان از دست دادی اون موقع 

اشتباه نکن 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

بعد همه به چشم یه آدم خنگ بی سواد سطح پایین نگاهت میکنن، لااقل در حد پاس شدن بخون اون مدرکه رو بگیر،جایگاه اجتماعیت بره بالاتر و پس فردا بخوای ازدواج کنی خواستگارای بهتری بیان سراغت.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118

چند سال که بگذره از مدرسه دلت براش تنگ میشه من هم مثل تو بودم  نمیدونم چه شغلی برای خودت در نظ ...

درسته ولی من میگم الان هدفمو انجام بدم هیچوقت واسه مدرسه دیر نمیشه ولی میشه که علاقه من بپره و نسبت بهش سرد شم

اخه وقتی هدفی ندارم برم چیکار کنم به جا این میزم دنبال هدفم محیط مدرسه رو مخمن معلما بچها همه چی دو ...

خب منم اینجوری بودم ولی درسمو ک تموم کردم کلاسایی ک دوست دارمو دارم میرم 

درسته ولی من میگم الان هدفمو انجام بدم هیچوقت واسه مدرسه دیر نمیشه ولی میشه که علاقه من بپره و نسبت ...

اتفاقا عزیزم واسه مدرسه هم دیر میشه یروز چشم باز میکنی و میبینی دیگه نه زمانش رو داری و نه حوصله اش رو. الان من همیشه حسرت میخورم که چرا همزمان بعضی از کارهام روانجام ندادم که هم الان پیشرفت کرده باشم و هم به هدفهام برسم