یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بلافاصله بعد غذا ظرفارو بشور یا وقتی لباسا خشک شد سریع سر جای خودشون بزار هرچیزی برمیداری سر جای خودش بزار ۱ روز درمیانم آشپزخونه رو دستمال بکش و روز بعد سالن رو
من همیشه اینطوری اداره میکنم
هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
اولش حال نداری و زود خسته میشی ولی هرچی بگذره مهارت بیشتر میشه آهنگ بزار با آهنگ کارهات بکن صبح به صبح از کارهات لیست کن طبق اولویت انجام بده و خطش بزن
هر روز بعد پخت غدا گازتو تمیز کن و کابینتو دستمال بکش. سینکتم بشورو خشک کن و ظرفاتم بعد هر وعده غذایی بشور. کابینتت هم همیشه مرتب نگه دار. اگه خاک زیاد میاد بشقاباتو تو پلاستیک بپیچ. جارو هم بستگی داره.. ۲بار تو هفته یا هفته ای ی بار بکش. لباساتم شستی هموم موقع خشک شدن اتو کن و بچین تو کشو. چیزایی ک استفاده نمیشه رو ببخش یا بذار بیرون
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.