2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلافاصله بعد غذا ظرفارو بشور یا وقتی لباسا خشک شد سریع سر جای خودشون بزار هرچیزی برمیداری سر جای خودش بزار ۱ روز درمیانم آشپزخونه رو دستمال بکش و روز بعد سالن رو 

من همیشه اینطوری اداره میکنم

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑

من احتمال میدم میریزی بد میگی خب بعدا جمع و جور میکنم 

منم همینطوری بودم 

بنظرم هر چیزی ریختی همون لحظه جمش کن از بیرون اومدی همون موقع لباسا رو بزار سر جاش 

هم خونه خیلی کم نامرتب میشه یا اگه شد خیلی سریع جمع میشه

بلد بودن نداره

هر روز بعد پخت غدا گازتو تمیز کن و کابینتو دستمال بکش. سینکتم بشورو خشک کن و ظرفاتم بعد هر وعده غذایی بشور. کابینتت هم همیشه مرتب نگه دار. اگه خاک زیاد میاد بشقاباتو تو پلاستیک بپیچ. جارو هم بستگی داره.. ۲بار تو هفته یا هفته ای ی بار بکش. لباساتم شستی هموم موقع خشک شدن اتو کن و بچین تو کشو. چیزایی ک استفاده نمیشه رو ببخش یا بذار بیرون

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.