2777
2789

سلام خانوما من ۳۸ هفته و ۶ روز هستم ماما خوصوصیم هفته قبل بهم کپسول گل مغربی داد و گفت روزی سه تا بخورم هر ۸ ساعت برای نرم شدن دهانه رحم بعد از داروخانه که میگرفتم گفتن اینو برای خانومای باردار نمیدن ضرر داره منم مصرف نکردم الان موندم نمیدونم مصرف کنم یا نه اصلا تاثیری داره برای زایمان راحت؟ استفادش کنم از الان؟ کسی استفاده کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصرف نکن به نظرم ورزشهای کگل رو انجام بده و پیاده روی زیاد کن من ماه آخر بارداریم بعضی روزها سه ساعت پیاده روی میکردم..تو بارداری به جز داروهای واجب هیچ دارویی استفاده نکن به سلامتی نی نی فکر کن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
هست ها دیدم دکترها میدن هم خوردنی هم واژینال من خودم خیلی خوردم برای درد سینه هام

منم قبل بارداری برای کیست سینه خورده بودم برای بارداری رو الان نمیدونم بخورم یا نه گفت دهانه رحمت رو نرم میکنه تا راحت تر زایمان کنی

به صورت واژینال گفت به من بارهنگ هم گفت بخور ....ولی اینا اشتباه هست بچم تو شکم مدفوع کرده بود تو خط ...

به منم گفت شربت خاک شیر و گلاب و زعفران بخور اونم نخوردم چون تو نت زدم دیدم نوشته زعفران باعث مدفوع نوزاد میشه

به منم گفت شربت خاک شیر و گلاب و زعفران بخور اونم نخوردم چون تو نت زدم دیدم نوشته زعفران باعث مدفوع ...

من بیمارستان بودم اگه نبودم نمیدونم چه بلایی سر بچم میومد.... نخور اصلا شربت ، دمنوش و...به زور که نمیشه بچه باید خودش بیاد ...من بیشتر به خاطر کپسول و بارهنگ این آشغالا ۱۳، ۱۴ ساعت شایدم بیشتر درد کاذب کشیدم آخرش هم بچه مدفوع کرده بود سزارین شدم....پیش من یکی بود دهانه رحمش کامل باز شده بود ولی بچه نیومد...بردنش سزارین...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌منظورم اینه که به این چیزا نیست بیاد خودش میاد بزور نمیشه.... انشاالله بسلامتی و شادی زایمان کنی نینی سالم بغل کنید....به من دعا کن عزیزم کار همسرم وضعیت مالیممون اوکی بشه