2777
2789
عنوان

کپسول گل مغربی و زایمان طبیعی ، لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 67950 بازدید | 45 پست
من بیمارستان بودم اگه نبودم نمیدونم چه بلایی سر بچم میومد.... نخور اصلا شربت ، دمنوش و...به زور که ن ...

آره من خودمم خیلی میترسم مصرف کنم توکل بر خدا ان شاااله که راحت زایمان کنم سر پسرم خیلی خیلی اذییت شدم 

حتما عزیزم دعات میکنم ان شاالله هر چه زودتر مشکلتون حل بشه شمام منو دعا کنید ❤️❤️❤️😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خودمم خیلی میترسم مصرف کنم توکل بر خدا ان شاااله که راحت زایمان کنم سر پسرم خیلی خیلی اذییت ش ...

منم سر پسرم اصلا دردم شروع نمیشد با سرم فشارو دستگاه شوک دردامو شروع کردن البته دوساعت فقط درد کشیدم اما شدید

🦋
منم سر پسرم اصلا دردم شروع نمیشد با سرم فشارو دستگاه شوک دردامو شروع کردن البته دوساعت فقط درد کشیدم ...

من سر پسرم پنج شش ساعت درد شدید کشیدم دو ساعت هم دکترا فقط میگفتن زور بزن دو ساعت طول کشید تا بیاد نفسم بالا نمیومد حالا میتریم اینبارم همونجوری بشه

من سر پسرم پنج شش ساعت درد شدید کشیدم دو ساعت هم دکترا فقط میگفتن زور بزن دو ساعت طول کشید تا بیاد ن ...

چقد سخت.... نه ببین صد درصد ک مث قبل نیست اما من به شخصه اگه خواستک باز زایمان کنم یا سز میشم یا زایمان با اپیدورال توهم همینکار کن 

🦋
چقد سخت.... نه ببین صد درصد ک مث قبل نیست اما من به شخصه اگه خواستک باز زایمان کنم یا سز میشم یا زای ...

اپیدورال همون زایمان طبیعی بدون درده؟ والا من از سزارین هم میترسم 

اپیدورال هم اینجا گرونتر از سزارینه

عزیز م من دکترم بهم داد سوراخ کنم واژینال استفاده کنم واقعا برای زایمان طبیعی عالیه روند زایمان و سریع می‌کنه دهانه رحم نرم میشه و راحت تر زایمان می‌کنی منکه راضی بودم و دوبسته استفاده کردم