2777
2789
عنوان

کپسول گل مغربی و زایمان طبیعی ، لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 68118 بازدید | 45 پست
عزیز م من دکترم بهم داد سوراخ کنم واژینال استفاده کنم واقعا برای زایمان طبیعی عالیه روند زایمان و سر ...

والا موندم منم به من گفته هر ۸ ساعت یکی بخور حالا دوشنبه قراره برم برا معاینه بهش میگم واژینال استفاده کنم بهتره یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالم بود زایمان کردم واصلا نمی‌دونستم زایمان طبیعی چجوریه ولی خدا خیر دکترمو بده همین کپسول ها ...

چه خوب عزیزم منم پیاده روی میکنم ولی نه زیاد شاید روزی نیم‌ ساعت بعدش از نفس میوفتم خسته میشم خیلی هم وزن اضافه کردم😢

چه خوب عزیزم منم پیاده روی میکنم ولی نه زیاد شاید روزی نیم‌ ساعت بعدش از نفس میوفتم خسته میشم خیلی ه ...

آها من هرشب با همسرم کل پارک و پیاده روی میکردیم و حرف می‌زدیم نمی‌فهمیدم ک چجوری دوساعت شد با همسرت برو پیاده روی زمان زود میگذره

میدن بابا ولی من ندیدم بگن بخور سوارخ میکردم  واژینال استفاده میکردم

ببخشید میگن باعث میشه بچه مدفوع کنه راسته؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

سلام من چند بار از سایت رومارن روغن گل مغربی اصل گرفتم و خیلی راضی ام از کیفیت و غلظت روغنش . من پوست صورتم و پوست کف سرم خشک میشد و باعث ریزش موهام شده بود . بعد از چند بار استفاده از روغن گل مغربی رومارن پوست صورتم شفاف تر شده و ریزش موهام خیلی کمتر شده . خواستم به شمام بگم . اینم آدرس سایتشون کلیک کنید