2777
2789

عیب نداره به جاش نان ۱ بخرم؟؟؟

اخه نه ۳ هست نه ۲

بقیه شیرا بهش نمیسازه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا کم شده؟

چند روز پیش پدرشوهرم رفت از شهرشون بخره واسه پسرم گفت داروخونه ها نداشتن هر کدوم یدونه دادن بهم

شوهرم گفت‌شاید بابا رفته گفته ده تا بدید اونا هم الکی گفتن نداریم🧐

پس واقعا کمیاب شده

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
گیگوز کاملا مشابه نان امتحانش کن اشکالی نداره نان یک بدی

شماره ۲؟ واقعا مشابه هست؟؟؟

آپتامیل دادم اسهال شد

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
چرا کم شده؟ چند روز پیش پدرشوهرم رفت از شهرشون بخره واسه پسرم گفت داروخونه ها نداشتن هر کدوم یدونه ...

فکرکنم سهمیه ای کردن هروقت کم میشه اینطوری میکنن نفری یدونه

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ن عزیزم نمیشه نان 1 مخصوص ی سن هس نان 2 واس ی سن دیگه بعد چرا نیس مگه میشه نباشه

نیست اصلا

از چندجا پرسیدیم هیجا نیس