2777
2789

اونا وقتی ما خودمون میریم مادرشوهرم خودش چای میاره بعد میوه و هرچی که تو خونه داشته باشن اگرم میوه نباشه پدرشوهرم مخصوص میره میخره 

غذاهم اگه وقت شام باشه بدونه نخوردیم یه غذای حاضری درست میکنه میخوریم 

اما اگه دعوتمون کنه حتما یه غذای خوب درست میکنه عین مهمون غریبه همه چی میذارن تو سفره

وقتی هم پیک نیکی جایی بریم هیچی نمیذاره من بردارم همه چی اندازمون خودش برمیداره 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

غذاهای موردعلاقشون نمیدونی چیه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش رفتار کن 

اومدن چایی و شیرینی 

شام دو مدل غذا و سالاد و ماست و نوشابه و اگه دوست دارن سوپ و ژله 

بعد شام هم پفیلا تخمه میوه و چیپس و پفک اگه وسعتون میرسه آجیل

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

شما هم دو مدل غذا درست کن 

مثلا قورمه سبزی یا قیمه 

مرغ یا ماهیچه 

کنارش یکم کشک بادمجون 

سالادم بزار 

ببین چی بیشتر مادرش دوست داره همونو اگر خوب درست میکنی درست کن

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

عزیزم سوپ ودسر پودینگ چونکه خیلی راحته،اکبر جوجه ،سالاد،پلو درست کن خیلی راحت و آسون هست همشون باز ببین چی دوست دارن اونارو در نظر بگیر

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خوش به حالت چه خانواده ی شوهر خوبی! مادرشوهر و پدرشوهر من که خیلی بدغذا هستن، هر دفعه اومدن بقیه همه تعریف کردن از غذا ولی اونا یه ایرادی گرفتن

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
بار اوله میان خونه ت؟ 

نه چندبار اومدن ولی من احساس میکنم اونا بیشتر و بهتر ازمن پذیرایی مون میکنن حس خجالت دارم ولی بلد نیستم وقتی میرن احساس میکنم خوب پذیرایی نکردم 😐

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
سلام  طاعاتتون قبول حق همون کارای خودشون رو یاد بگیر براشون انجام بده خداروشکر گیر ...

اره درست و حسابی از این لحاظ هستن فقط پسرشون یخورده حرصم میده وگرنه خودشون خوبن

خوش به حالت چه خانواده ی شوهر خوبی! مادرشوهر و پدرشوهر من که خیلی بدغذا هستن، هر دفعه اومدن بقیه همه ...

ما اگه زهرم بذارم جلوشون ایراد نمیگیرن بنده خداها همه چی هم میخورن