دکتر به من گفت یا قبول کن قدش کوتاه بمونه یا عوارضش رو که رو هر کس متفاوته یا ممکنه اصلا بروز ...
آره همین میگن دختر همسایه ما زده عالی شده ولی میخوام تجربه کسایی بدونم که الان 30 سالشون اینا باشه ببینم باردار شدن چون دو نفر تو نی نی سایت گفتن به خاطر آمپول ها که بچگی زدن باردار نمیشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر مقدادی برای دختر من نوشت منم مثل شما استرس داشتم نزدم ولی میخوام ببرم پیش غدد پریودیشو چک کنه حتما..دختربرادر جاریم تو ۷سالگی علائم بلوغ داشته دکتر گفته اگه ۲ماه دیرتر میاوردی پریود میشده دیگه براش امپول زدن
نمیدونن ریسکه ممکنه مشکل ایجاد بشه ممکنه نه! و البته یکسری دکتر هت بخاطر همین ریسگ رد میکنن
دوستم میگفت پسر همسایمون خیلی قدش کوتاه بوده بعد پدر مادرشم خیلی کوتاه بودن، پسر امپول رشد زده الان قدش بلنده، میگه در ظاهر سالمه، هیچ موقع از پدر مادرش نپرسیده مشکلی داره یا نه
از دریا اموختم🌊🌊هر کس از حدش گذشت غرقش کنم😒 ️ آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . . ️ خونریزیہ حنجره بر اثر فریاد هآیِ خفہ شده⸂☁️⸃'. اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️