2777
2789
عنوان

کسی هست تو بچگی هورمون رشد سیناتروپن زده باشه الان مشکل داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 78 پست
خودشون که میگن قرص سرماخوردگی هم بخوری اطمینان 100 درصد نمیدیم عوارض نداشته باشه خیلیا راضی بودن ولی ...

ایرانیش خیلی بلند نمیکنه خارجیش معرکس اگه کسی رو دارید که خارجه بگید براتون بخره بیاره یا خودتون برید بخرید

دکتر به من گفت یا قبول کن قدش کوتاه بمونه  یا عوارضش رو که رو هر کس متفاوته یا ممکنه اصلا بروز ...

آره همین میگن دختر همسایه ما زده عالی شده ولی میخوام تجربه کسایی بدونم که الان 30 سالشون اینا باشه ببینم باردار شدن چون دو نفر تو نی نی سایت گفتن به خاطر آمپول ها که بچگی زدن باردار نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 سال وزن 14 قد 101 و نیم مال شما چی؟ 

دکتر مقدادی برای دختر من نوشت منم مثل شما استرس داشتم نزدم ولی میخوام ببرم پیش غدد پریودیشو چک کنه حتما..دختربرادر جاریم تو ۷سالگی علائم بلوغ داشته دکتر گفته اگه ۲ماه دیرتر میاوردی پریود میشده دیگه براش امپول زدن

نمیدونن ریسکه  ممکنه مشکل ایجاد بشه ممکنه نه! و البته یکسری دکتر هت بخاطر همین ریسگ رد میکنن

دوستم میگفت پسر همسایمون خیلی قدش کوتاه بوده بعد پدر مادرشم خیلی کوتاه بودن، پسر امپول رشد زده الان قدش بلنده، میگه در ظاهر سالمه، هیچ موقع از پدر مادرش نپرسیده مشکلی داره یا نه

دکتر مقدادی برای دختر من نوشت منم مثل شما استرس داشتم نزدم ولی میخوام ببرم پیش غدد پریودیشو چک کنه ح ...

آره برای دخترا یه آمپول هست ماهانه میزنن که پریود نشن دختر همسایه ما 4 سال اونو زد بعدش سه ماه سیناتروپن الان خیلی بلند شده

😞پسر من 5 سالشه میترسم نزاره اذیت بشه

ممکنه .منم اوایل میترسیدم ولی بعد خودم میزدم

دکتر میگفت باید ۹بخوابه

از دریا اموختم🌊🌊هر کس از حدش گذشت غرقش کنم😒 ️            آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . . ️                                               خ‍‌ون‍‌ری‍‌زیہ ح‍‌ن‍‌ج‍‌ره ب‍‌ر اث‍‌ر ف‍‌ریاد هآیِ خ‍‌فہ ش‍‌ده⸂☁️⸃'.          اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️