2777
2789
عنوان

کسی هست تو بچگی هورمون رشد سیناتروپن زده باشه الان مشکل داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 78 پست
آره منم زیاد شنیدم ولی از یه طرفم هورمون رشد بچم کمه مجبورم وگرنه قدش کوتاه میشه

چند سالشه قدش و وزنش چقدره عزیزم؟ 

خودت و همسرت چقدر

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خود دکتر باید بپرسین که ضرر داره، یا نه

نمیدونن ریسکه 

ممکنه مشکل ایجاد بشه ممکنه نه!

و البته یکسری دکتر هت بخاطر همین ریسگ رد میکنن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
الان چند سالتونه؟ چند وقت زدین؟ سردرد نداشتین؟ چند سانت اضافه کردین؟ ببخشین زیاد سوال پرسیدم خیلی نگ ...

نه عزیزم ۱۴ از ۹ سالگی مصرف کردم تا ۱۱ مشکلی نداره

از دریا اموختم🌊🌊هر کس از حدش گذشت غرقش کنم😒 ️            آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . . ️                                               خ‍‌ون‍‌ری‍‌زیہ ح‍‌ن‍‌ج‍‌ره ب‍‌ر اث‍‌ر ف‍‌ریاد هآیِ خ‍‌فہ ش‍‌ده⸂☁️⸃'.          اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️             
نه عزیزم ۱۴ از ۹ سالگی مصرف کردم تا ۱۱ مشکلی نداره

ماهانه هم ۱-۲ سانت اضافه میکنه

از دریا اموختم🌊🌊هر کس از حدش گذشت غرقش کنم😒 ️            آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . . ️                                               خ‍‌ون‍‌ری‍‌زیہ ح‍‌ن‍‌ج‍‌ره ب‍‌ر اث‍‌ر ف‍‌ریاد هآیِ خ‍‌فہ ش‍‌ده⸂☁️⸃'.          اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️             
از خود دکتر باید بپرسین که ضرر داره، یا نه

خودشون که میگن قرص سرماخوردگی هم بخوری اطمینان 100 درصد نمیدیم عوارض نداشته باشه خیلیا راضی بودن ولی مشکل اینجاس که خیلی قدیمی نیست اونایی که مصرف کردن هنوز به سن ازدواج و بارداری و اینا نرسیدن چند سالی هست که زیاد شده چون ایران تولید کرده 

ولی باید هر چند ماه یکبار برید دکتر تا برسی کنه

چند سالشه؟ قدش الان چنده؟ قد خودت و شوهرت؟ یه قد کوتاه سالم بهتر از یه قد بلند خدایی نکرده مریض ن ...

دکتر به من گفت یا قبول کن قدش کوتاه بمونه 

یا عوارضش رو که رو هر کس متفاوته یا ممکنه اصلا بروز نکنه رو قبول کن و براش بزن 

الان چند سالتونه؟ چند وقت زدین؟ سردرد نداشتین؟ چند سانت اضافه کردین؟ ببخشین زیاد سوال پرسیدم خیلی نگ ...

اوایل من به دست و پام میزدم ورم میکرد. ولی خوب شد بعد چند روز. ولی اگه به شکم بزنید جاش کبود میشه سبز میشه ولی بعد یکی دو ساعت گم میشه