2777
2789
عنوان

برس حرارتی،چه مارکی خوبه؟

2674 بازدید | 12 پست

خانومایی که برس حرارتی دارن چه مارکی خوبه و ازش راضی هستید؟از نظر اینکه خوب صاف کنه و موهارو نسوزونه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

بدرد نمیخوره الکی پول دور نریز 

برای موهای خیلی صاف خوبه که براثر خواب یکم حالت گرفته باشه یه کوچولو

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فیلیپس داریم

راضی هستی عزیزم؟تو نظرات فروشگاه اینترنتی نوشته بودن موها بین دندونه های پلاستیکیش گیر میکنه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
قشنگ صاف میکنه؟

والا من موهام صافه فقط وقتایی که با سشوار خشکه خشک نمیشه استفاده میکنم که هیچ موجی نمونه تو موهام

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
بدرد نمیخوره الکی پول دور نریز  برای موهای خیلی صاف خوبه که براثر خواب یکم حالت گرفته باشه ...

موهای من حالت دار و فر نیست ولی اونطوری که تو بچگیم صاف صاف بود انگار اتو کشیدی الان اونطوری نیست فکر کنم بخاطر رنگ و مش هست موهام از طراوت افتاده خواستم ببینم بعد حموم یه دور برس حرارتی بکشم موهام خوش حالت میشن؟

واسه منی که موهام وز وخشکه صاف میکنه؟

نمیدونم 

مامانم موهاش خشکه  در حد برس کشیدن معمولی استفاده میکنه خیلی بهتر میشه واسه لختی زیاد هنوز استفاده نکرده البته فیکش هم تو بازار هست

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
راضی هستی عزیزم؟تو نظرات فروشگاه اینترنتی نوشته بودن موها بین دندونه های پلاستیکیش گیر میکنه

نه موهام اصلا گیر نمیکنه 

منم از دبی خریدم 

فکر کنم صاف نکنه... به درد همچون خشک کردن میخوره فقط

والا من روزانه استفاده نمیکنم ازش 

چون نمیخوام موهام اسیبی ببینه برا خشک کردن سشوار بهتره