حل مسأله نظافت منزل به شیوه ای ساده و عملی:
نظافت و تمیزی رو همه ما دوست داریم و تا جایی که امکانش باشه سعی می کنیم که همیشه تمیز و مرتب باشیم و فرقی هم نداره بحث تمیزی خونه باشه یا بیرون خونه..
معمولا خانمها به تمیزی ، نظافت و مرتب بودن علاقه بیشتری نشون میدن که برمی گرده به طبیعت خانمها.. با این حال توی مباحث دینی تأکید شده که : النظافه من الایمان... و طبق این حدیث نظافت خانم و آقا نداره..
از اونجایی که شخص خودم همیشه دغدغه تمیزی.. مرتب بودن و خلاصه نظافت برام وجود داره دوست داشتم یه کاری انجام بدم که بهم کمک کنه بهتر و خیلی زودتر به کارهام برسم و همیشه خونه یا بیرون خونه تمیز باشه و برام لذت بخش باشه..و یه کاری که انجام میدادم این بود که برنامه های روزانه رو یادداشت می کردم و می نوشتم و بعد انجام دادن، اونها رو تیک می زدم و بعد پایان روز احساس خیلی خوبی داشتم :
رو همین اساس بعد یه مدت به ذهنم رسید که کارهایی که روزانه نوشتم برای روزهای هفته بنویسم و اینطوری شد که کلی کار انجام دادم و روزهای هفته هم مشخص کردم که قراره چه کاری انجام بدم:
- همه کارهام رو انجام دادم.
- خود نوشتن روزانه کارهام باعث شد که دوباره کاری نشه و یه کاری هم از یاد نره..
- همیشه خونه مثل دسته گل تمیز و مرتبه.
راه حل برای شما:
بهتون سفارش زیادی می کنم که شما هم این کارو حتما انجام بدین و نتیجه عالیش رو ببینین و کلی آرامش جسمی و روحی به دست بیارین..
برای راهنمایی بیشتر شما عزیزان اومدم یه نمونه برنامه نوشتم و شما می تونین بر اساس این نمونه، کارهای منزل رو دسته بندی و برنامه ریزی کنین..
http://alibaba.sellfile.ir/