2777
2789

خانما اگه کسی تو این مرکز بوده خواهشا بگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام عزیزم من نشنیدم و نمیدونم..ولی دکتر موحدی عالیه برای باروری ماما هستش من تعزیفش رو خیلی شنیدم و رضایت هاشم تو پیجش هست بنظرم یه بار برید پیشش کسایی که نیاز به کاشت هم داشتن باردار شدن پیشش دزفوله

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
سلام عزیزم من نشنیدم و نمیدونم..ولی دکتر موحدی عالیه برای باروری ماما هستش من تعزیفش رو خیلی شنیدم و ...

راستش عزیزم خاهرم هم ناباروری داره یک سال زیر نظرش بود نتیجه ندید

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش عزیزم خاهرم هم ناباروری داره یک سال زیر نظرش بود نتیجه ندید

متاسفم عزیزم..ولی بنظرم خودتم برو ببین شاید نتیجه گرفتی بدن با بدن فرق داره...برای این مرکزم سوال میکنم ببینم کسی خبر داره یانه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
متاسفم عزیزم..ولی بنظرم خودتم برو ببین شاید نتیجه گرفتی بدن با بدن فرق داره...برای این مرکزم سوال می ...

ممنون عزیزدلم خودت پیش همین موحدی رفتی نتیجه دیدی

ممنون عزیزدلم خودت پیش همین موحدی رفتی نتیجه دیدی

من رفتم چکاب دادم جوابو بردم پیشش ببینم میتونیم چندسال دیگه اقدام کنیم چون فعلا بچه نمیخوایم..ولی تو پیجش رضایت خیلی هست تو مطب هم که نشسته بودم مراجعه کننده ها راضی بودن ازش

من رفتم چکاب دادم جوابو بردم پیشش ببینم میتونیم چندسال دیگه اقدام کنیم چون فعلا بچه نمیخوایم..ولی تو ...

مرسی عزیزدلم ممنون خاهری

فداتشم عزیزم انشالله جواب بگیری و زودتر به خواستت برسی گلم❤️

ممنون عزیزدلم همچنین فدات به هرچی که دوس داری