2777
2789

(البته فقط برای کسانی کاربرد داره که در قید حیاتن، اونایی که به رحمت خدا رفتند با دعا و هدیه کارهای خوبمون بهشون میشه تا حدی جبران کرد. و البته اگر خسارت مادی بوده سعی کنیم از طریق پرداخت به وراث جبرانش کنیم)

حالا راهکاری که به ذهنم رسید چیه، به خاطر این فکرم درگیره که پارسال از تعدادی حلالیت خواستم و با اینکه خیلی سعی کردم خودمو نگه دارم الان دوباره حس میکنم حق ها به گردنمه متاسفانه  و بعضی رو دیگه روم نمیشه باز برم حلالیت بخوام البته در شرایط خاصی شاید دوباره ازشون طلب بخشش کنم ولی فعلا این راه به ذهنم اومد:

اینکه از همین امروز سعی خودمو بکنم که دیگه به هیییییچ وجهههه غیبتشون رو نکنم و اگر خیلی موفق باشم و اونا هم پشت سر من یک مقدار حرف بزنن   اونوقت یک مقدار شاید هی به هی شه. به نظرتون خدا غیبت در برابر غیبت رو باهم خنثی میکنه یا نه؟؟؟؟؟

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا مثلا اگر یه جایی قرار میگیریم که از طرف داره غیبت میشه به طرز هوشمندانه ای بحثو عوض کنیم، دیشب تو بازار با جاری و خواهر شوهرم راه میرفتیم یه وقتی یه بحث بنده خدایی باز شد منم هی فکرمیکردم چی بگم که ادامه پیدا نکنه، یهو گفتم اون مغازه اونور خیابون چی داره آف زده بریم ببینیم و خداروشکر بحث عوض شد  

من ک همیشه میگم پشت منم حتمامیحرفن‌یر ب یر میشه دلموخوش میکنم 🤣گاهیم متوجه میسم واقعاپشت سرم گفتن. شما بجاشون ازطرف اونا استغفار کن دیگه غیبتشونو کن مطمن باش خدا بخشندس.با گفتنش ادم بدحلوه میشه فک نکنم خداهم‌راضی باشه خودتو اذیت کنی ب روشون بگی

راستش منم سعی کردم نکنم، ولی خب بضی وقتا فشار میاد بم دهنم لامصب باز میشه، اما هنوزم ناامید نیسم دارم امتحانش میکنم و تا حدودی موفق بودم

من همانم که خودم قاتل و خود مقتولم من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم
شاید  اما ن درصورتی ک شما عمدا تلاش کنی که اونا غیبت شما رو کنن که این خودش باز گناه میشع😐

نه دیگه من که عمدا تلاش نمیکنم... کلا ادم بی حاشیه ای هستم برای همین احتمال اینکه کسی پشت سرم غیبت کنه متاسفانه خیلی کمه  ولی به هرحال صفر نیست ممکنه اوناهم پشت من یه چیزایی بگن

بنظر من بده بستون نیست 

کاری اشتباه مسئولیت کاملش با شخصه

مثل این میمونه یکی یه بدی در حق شما بکنه شماهم اون کارو انجام بدین چون فکر می‌کنید یکی میشه.

شاید شما ببخشی اون نبخشه 

ولی بنظرم از هیچکاری نکردن بهتره

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
من هر ثوابی میکنم از اوناییکه غیبشون و کردم ومیارم مثلا ختم صلوات 

چقدر عالی خیلی خوبه اینطوری، منم سعی خودمو میکنم از این به بعد

تنهایی به این نتیجه رسیدی یا کسیم کمکت کرده؟

ولی واقعا فکر هوشمندانه ایه ها... حداقل فایدش اینه باعث میشه دیگه بار گناهانم از این سنگین تر نشه

چقدر عالی خیلی خوبه اینطوری، منم سعی خودمو میکنم از این به بعد

درستش همینه من از زنگ زدم چندتا پرسیدم

گفتن چون باحلالیت گرفتن ممکن بحث پیش بیاد

و اوضاع بدتر بشه بهتره در ثواباتون شریکشون کنید

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

من ک همیشه میگم پشت منم حتمامیحرفن‌یر ب یر میشه دلموخوش میکنم 🤣گاهیم متوجه میسم واقعاپشت سرم گفتن. ...

نه خب اینکه از طرف حلالیت بخوای که واقعا خوبه ولی خب اینکه بگی اوناهم پشت من حرف میزنن منم بگم ولش اینطور درست نیست، بهترش اینه ادم غیبتی نکنه که لااقل دستش جلو باشه