2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلاس یازدهم😐 من اعتقاد دارم دختر باید درسش کامل تموم بشه دانشگاهم بره با محیط اشنا بشه مستقل ...

یکی دوست نداره کار کنه خب

شرایط زندگی همه مثل هم نیست

منم ۲۰ سالمه مجردم ولی خب اون راهشو انتخاب کرده 

یعنی کلاس یازدهم😐 من اعتقاد دارم دختر باید درسش کامل تموم بشه دانشگاهم بره با محیط اشنا بشه مستقل ...

خب همونطور ک ما به نظر شما احترام میزاریم شمام باید ب مال ما بزاری پنج تا انگشت نه شکل همن نه اندازه همتو این دنیا هزاران هزار ادمای مختلفی وجود داره اگه قرار بود همه هم سلیقه و هم نظر بودن ک نمیشد خب چی میش واقعا برا خوشبختیشون دعا کنید ن ک هی بگین زوده

آیا استفاده زیاد از رنگ مو باعث سفیدی موها خواهد شد؟ رنگ مو حاوی مواد شیمیایی فراوانی است که بر روی ...

والا ک من باور ندارم من دختر دایم۳۶سالشه ینی هررر ساللللل موهاشو رنگ میزنه. درسته اسیب دیده الانم س سال نمیزنه رنگ‌تا الان ی سفیدی هم نداره

من حقیقتا باور ندارم شما درست میگین شاید عزیزم😉😘