2777
2789
عنوان

کرونا و مرگ

470 بازدید | 25 پست

کرونای الان ممکنه باعث مرگ بشه؟ 

زیر۱۵ سال احتمالش هست؟ 

بعد من اعتقاد دارم هرکی بستری شه میمیره اونایی ک. تو خونن نمیمیرن البته دور از جون منو دخترم 

منو دخترم باهم مریضیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

باید حتما ریه درگیز شه خطرناک باشه؟ 

از کرونا میترسم انقدر مرگ. میر داشتیم تو فامیل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ن کاملا غلطه  کسایی ک میمیرن  بیماری زمینه اییی دارند

آها ممنون♥چی بخوریم زودتر خوب شیم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رعایت کنید از خونه نرید بیرون مراقب خودت و دخترت باش عزیزم انشالله زود خوب بشی 🌷❤

چی بخوریم زودتر خوب شیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما تو فامیلمون هرکس که بیمارستان نرفت مرد، پدرم،مادربزرگم،پدربزرگم کرونای شدید گرفتن و تو بیمارس ...

خداروشکر

چی بخوریم زودتر خوب شیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آمپول زدیم همگی که موقع ابتلا بیماری ضعیف بشه تو بدن،‌ خواهرزاده چهار ماهه شوهرم چند روز پیش گرفت بستری شد الانم مرخصه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
این کرونا اصلا درگیری ریه نداره خیالت راحت این همه ادم هم بستری شدن سری قبلی و خوب و سالم برگشتن خو ...

ممنونم

چی بخوریم زودتر خوب شیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آمپول زدیم همگی که موقع ابتلا بیماری ضعیف بشه تو بدن،‌ خواهرزاده چهار ماهه شوهرم چند روز پیش گرفت بس ...

چی بخوریم زودتر خوب شیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40