2777
2789

والا شما به مراتب سلامت عقلیت بیشتره آدم با پای خودش میره تیمارستان؟ اول مشاوره عزیزمن مگه الکیه خودت پاشی بری این چه کاریه اخه اون بیماری که نیاز به بستری داره رو هم دو تا روانپزشک تایید میکنن بعد بستری میشه بعد شما بخاطر دو قطبی میری ؟ برو پیش روانشناس روانپزشک فعلا نه اول روانشناس بذار مشکلاتت مشخص بشه پرسنل این بیمارستان خودش نیاز به درمان داره ولی شما برو پیش روانشناس مشکلاتت با مشاوره حل نشد برو پیش روانپزشک ولی نه مستقیم بیمارستان 

بینگالوترین پاندای جهانم بگو خب 🐼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیرازفامیلای ماجانبازه هرازگاهی که حالش بدمیشه اونجابستریش میکنن حالش خوب میشه میاد چیزی نگفته که ب ...

من واقعیتو گفتم

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
والا شما به مراتب سلامت عقلیت بیشتره آدم با پای خودش میره تیمارستان؟ اول مشاوره عزیزمن مگه الکیه خود ...

درمان نمیشدم!

گفتم برم بهتر بشم 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ینی بدون اینکه هیچ دکتری ویزیتت کنه بستری شدی؟؟مگه میشه در درجه اول روانشناس و‌روانپزشک‌تایید‌میکنن ...

نه!

پیش دکتر هاشمیان یکی از روانپزشک های کودک و نوجوان ویزیت شدم 

افکار خودکشی داشتم به شدت

چندسال پیش آبجی منو بخاطر افسردگی اونجابستری کردن یعنی یکی از بدترین اشتباهات زندگیمون بود،حالا از شنکجه ها که خواهر طفلکم چیزی بما نگفت ‌‌‌‌‌‌‌ولگف دوبار شوکش دادن بمیرم ،  اون لحظه ای که از تو حیاطش رد میشدیم که برسیم داخل همه از پشت پنجره هانگاه میکردن هنویادم نرفته ،هروقت،یادم میفته دلم کباب میشه برا خواهرم که اونو اونجا بین اون همه مریض بداحوال بردن بخدا دلم میخواد برا خواهرم بترکه یادم میفته 

قبلا به عنوان دانشجو چندتا بخش روان توی بیمارستان‌ها رفتم اصلا یه همچین چیزی ندیدم

دقیقا وقتی پزشک میومد اخلاقشون عالی میشد