2777
2789
تعجب میکنم ار حرفاتون. برادر من چند مرتبه اونجا بستری شده و هر دفعه هم یک ماه اونجا بوده . همیشه هم ...

ببنید قطعا من دروغ نمیگم و دلیلی برای دروغ گویی ندارم 

شما از یه نفر که بخش اطفال دختران بیمارستان بستری شده سوال کنید 

در مورد مردان من دیدم آزادانه تو حیاط بیمارستان میچرخن و...

برای من بدترین روزهاو شبای زندگیم بود

خوشحالم که برادرتون درمان شده و الان حالش خوبه 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ببنید قطعا من دروغ نمیگم و دلیلی برای دروغ گویی ندارم  شما از یه نفر که بخش اطفال دختران بیمار ...

پس شاید جدیدا وضعیت اونجا بد شده.

برادر من اسکیزوفرنی داره ، از من ۲ سال بزرگتره و ازدواج کرده . البته بعد از درمان ازدواج کرد. همیشه قرص میخوره . اگه قرص ها رو ترک کنه بیماریش برمیگرده . برای همین الان حدود ۱۰ ساله که قرص میخوره و خوشبختانه حالش همیشه خوبه و مثل یک آدم عادی هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس شاید جدیدا وضعیت اونجا بد شده. برادر من اسکیزوفرنی داره ، از من ۲ سال بزرگتره و ازدواج کرده . ال ...

خداروشکر که تونستن ازدواج کنن

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ماکه رفتیم ملاقات حضوری داشتیم باخاهرم تلفنی نبود

سلام عزیزم الان خواهرت چجوریه.....منم ابجیم دیروز بستری شده حالمون خیلی بده چندروز بود خواهرت؟؟؟

کاربر قدیمی ام گوشیمو عوض کردم رمزم یادم رفت دیگه نتونستم بیام بااون کاربریم،🙁🙁🙁
سلام عزیزم الان خواهرت چجوریه.....منم ابجیم دیروز بستری شده حالمون خیلی بده چندروز بود خواهرت؟؟؟

سلام عزیزم بخدا دقیق یادم نیست بر میگرده به چندسال پیش شاید۱۵سال پیش خوبه خداروصدهزار مرتبه شکر وای چه روزای بدی بود درست درست میکنم خدا سردشمن آدمم نیاره بیمارستان اونم بخاطر مشکل روحی ولی ان شاءالله هرچه زودتر خوب میشه غصه نخور بخدا بسپار هیچ کارش بی حکمت نیست تو همین موضوع هم بدون یه حکمتی هست ،ابجیت چندساله مشکلش چیه دوست داری بگو صحبت کنیم

ببنید قطعا من دروغ نمیگم و دلیلی برای دروغ گویی ندارم شما از یه نفر که بخش اطفال دختران بیمارستان بس ...

کلا روانین

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

عزیزم مگه چقدر حالت بد بوده که فرستادن این بیمارستان 

منم یه دوران توهم میزدم حالم اصلا خوب نبود بنظرم ادم تو این محیط ها حالش بدتر میشه 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

سلام عزیز حال خواهرتون چطوره میشه بگید؟امشب شوهرم بستری شده.من نتونستم باهاش برم چون پسرم عمل کرده بودم

میشه بگی بهم دلنگرانم😭

سلام امبدوارم حالتون بهتر شده باشه و مسیرتون هیچ وقت ب این بیمارستان نیفته

متم امسال ۲۰ روز بستری بودم بخش اموزشی یک بزرگسالان

با اکثر گفته هاتون موافقم

مخصوصا وحشتناک بودن بخش حاد اتگار اسیری بردنت

پرستارا هم بعضیاشون ب شدت وحشی و بی ادب

ولی پرستارای خوش اخلاق و با وجدان هم داشتیم

در مورد کتک زدن  خدایی کتک نمیردن مریضا رو 

وفتی مریضی اذبت کردنش ریاد پیشد و غیر قابل کنترل میشد

مببردن اتاق ایزوله دست و پاشو میبستن امپول میزدن

شاید مریضا اونا رو میزدن ولی کادر درمان و خدمه هرگز

رفتار دکتراش و روان شناسا ب شدت عالی

اوابل خیلی بد رفتاری داشتن با من 

وقتی ب تراپیستم و دکتر‌معالجم گفتم ۱۸۰ درجه اخلاقشون عوض شد

مریضی ک خیلی خیلی دعوا و سر و صوا داشت اول با ایزوله بعد با داروهای خیلی قوی خاموشش میکردن

وضعیت حمام کردن هم داغون 

اجازه زدن ی عطر نمیدادن

در مورد ملافات هم دو روز حضوری داشتن از ساعت ۲تا۴

باقی روزا هم اجازه ملاقات مییدادن اگه خیلی صرار مبکردی از پشت پنجره اونم تایم محدود

خلاصه ک بفضیاشون وافعا خودشون نیاز ب درمان داشتن