2777
2789
عنوان

قوی بودن حافظه طولانی مدت بچه 5ساله

103 بازدید | 20 پست

سلام چن وقته ی چیزی ذهنمو درگیر کرده دخترم 5سالشو تموم کرده گاها ی جاهایی ک میریم شاید دخترم اون موقع  یک و نیم سالش بوده یا دو سالش قشنگ برام توضیح میده اینجا کی اومده اینجا کجاس یا مال چ کسی هس دخترم هوشش خوبه ولی چیزایی ک قبلا اتقاق افتاده چ خوب باشه یا بد یا چیزهایی رفته دیده  ت ذهنش ثبته اصلا گاها حرفایی ک از گذشته میزنه ب یادش مونده من هنگ میکنم شاید جزئی ترین چیزی باشه ک اصلا من یادم نیس هرچقد هم فک میکنم میگم ینی کی اتفاق افتاده کی بوده من یادم نیس میخاستم بدونم اینطوری طبیعی هس یا کل بچه ها اینطورین!

bir ällähim

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینجورین

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

پسر 6ساله و دختر 4ساله من همینطورن، برام عجیبه 

جایی که یبار رفتیم وقتی خیلی کوچیک بودن یادشونه، ممکنه خودم یادم رفته باشه

مسیرها رو هم خوب بلدن اطراف خونه خواهرم باشیم میگن اینجا خونه خاله ست

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بله دور و اطراف من که طبیعیه...شیطونا زبون که باز میکنن یه چیزایی تعریف میکنن که آدم تعجب میکنه که متوجه شده باشه و یادش مونده باشه ...

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

دختر منم همینطوره عزیزم. الان ۳سال و نیمه یچیزایی یادش میاد من خنده ام میگیره. با خودم فکر میکردم اونوقتا هیچی نمیفهمه ولی الان میبینم میفهمیده فقط نمیتونسته بیان کنه😂

و خدایی که به شدت کافیست...
بچه ها کلا باهوش شدن

اره الان این دورو زمونه هوششونم بالاس ولی دخترم ی جاها رو برام معرفی میکنه یکم تعجب میکنم میتونم بگم مثلا انقد بچه بوده ک فقط ی بار رفته 

bir ällähim
پسر 6ساله و دختر 4ساله من همینطورن، برام عجیبه  جایی که یبار رفتیم وقتی خیلی کوچیک بودن یادشون ...

دقیقا دخترمنم همینه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️