2777
2789
عنوان

لطفاً آدمای باتجربه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 38 پست
اون طرف خودش اطلاعاتیه تا الان صدنفر رو فروخته مارو هم به عمد گزارش داده تا فقط تونسته باشه یه ضربه ...

ببین اونهایی که توی نظام و اطلاعات و حفاظت و اینها هستن. اصلا رو نمی کنن که کجا کار می کنن و چیکار میکنن. 

گفتم در جریان باشی.

مگه اطلاعات یه جای بیخود و با آدمهای بیخوده که هر کی که اونجا کار می کنه. و همکار هست بره بگه فلانی تفنگ فروشه. بقیه همکارهام هم با لباس شخصی برن و ..............

عزیزم کسی که توی اطلاعات هست و اونجا کار می کنه. اصلا لو نمیده. 

سرخونه باهاتون دشمن شده؟این خونه به شوهرتون ارث رسیده؟

این خونه به شوهرم ارث رسیده ولی هنوز به نام پدرشوهرمه.تقریبا ولی رودررو نمیگن بخاطر خونه هس بهونه میارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خونه به شوهرم ارث رسیده ولی هنوز به نام پدرشوهرمه.تقریبا ولی رودررو نمیگن بخاطر خونه هس بهونه می ...

وا خب بزاربه نام شوهرت که شد بعدبفروشین یااجاره بدین بلندشین اول بزار تکلیف روشن بشه،چرا اونا ببرن

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
ببین اونهایی که توی نظام و اطلاعات و حفاظت و اینها هستن. اصلا رو نمی کنن که کجا کار می کنن و چیکار م ...

این سواد ندارع جزو این آدمایی هست که مثلاً تو خونه ی یه نفر چیزی میبینن می‌ره لو میده از توماس.پارسال یه نفر رو لو داده بود میخاستم بکشنش کشیده بودن رو خونش.تاالان همچین کاری رو با پنج نفر از فامیل انجام داده ومامور ریخته رو خونش هروقت باهرکی دعوا می‌کنه بعد چندروز از دق دلش این کار رو میکنه

وا خب بزاربه نام شوهرت که شد بعدبفروشین یااجاره بدین بلندشین اول بزار تکلیف روشن بشه،چرا اونا ببرن

تا بخاد تکلیف روشن بشه من هفت تا کفن پوسوندم.پارسال شکایتش کردن که سهم پدری میخان ولی شوهرم قولنامه و وکالت نامه داره از پدرش.هر ضربه ای بتونم میزنن

تا بخاد تکلیف روشن بشه من هفت تا کفن پوسوندم.پارسال شکایتش کردن که سهم پدری میخان ولی شوهرم قولنامه ...

یعنی شوهرتون به بقیه خواهربرادراش نمیخواد ارث پدرشونو بده؟یااونا سهم خودشونو بردن سهم شماروهم میخوان؟

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
یعنی شوهرتون به بقیه خواهربرادراش نمیخواد ارث پدرشونو بده؟یااونا سهم خودشونو بردن سهم شماروهم میخوان ...

پدرشوهرم پیرمرد بود زنش مرده بود پدر شوهرم گفت تو قیم من هر چی دارم مال خودت فقط از خونه دوتا برادر معتادان هم شریک هستن ما گفتیم چشم حالا که پدر شوهرم مرده بقیشون میگن ما هرچی پدرمون داره میخایم .شوهر من ختم پدرشون گرفت اونا یه هزاری هم خرج نکردن پدرشوهرم بجز خونه و بیست میلیون پول اموالی نداشت

این سواد ندارع جزو این آدمایی هست که مثلاً تو خونه ی یه نفر چیزی میبینن می‌ره لو میده از توماس.پارسا ...

حفاظت اطلاعات آدم بیسواد استخدام نمی کنه. این  هم که میگی بهش میگن مخبر. مخبر هم باید سواد بالا و مهارت بالایی داشته باشه. اینها رو باور نکن

حفاظت اطلاعات آدم بیسواد استخدام نمی کنه. این  هم که میگی بهش میگن مخبر. مخبر هم باید سواد بالا ...

دقیقا این مقبره کارت مخبری داره شوهرم از همه چیش خبر داره حتی یبار وقتی گزارش ینفر رو می‌داده هشت سال پیش قبل از ازدواجمون به شوهر من می‌گفته اگه ازشون چیزی بگیرن یه امتیاز برامون محسوب میشه شوهرمو میگه من دوست ندارم وارد این کار بشم

دقیقا این مقبره کارت مخبری داره شوهرم از همه چیش خبر داره حتی یبار وقتی گزارش ینفر رو می‌داده هشت سا ...

نیاز به کارت مخبری نداره. شما الان زنگ بزن 113 یا هر شماره دیگه. بگو فلانی داره هر خلافی انجام میده. 

این سواد ندارع جزو این آدمایی هست که مثلاً تو خونه ی یه نفر چیزی میبینن می‌ره لو میده از توماس.پارسا ...

پس اطلاعاتی نیست 

مخبر کذبه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
این خونه به شوهرم ارث رسیده ولی هنوز به نام پدرشوهرمه.تقریبا ولی رودررو نمیگن بخاطر خونه هس بهونه می ...

بهتره واقعیت رو قبول کنید. پدرشوهرت اگه می خواست تا زنده بود می رفت خونه رو به نام شوهرت می کرد. اگه هم وصیت کرده که روی یک سوم مال میشه وصیت کرد. و بقیه اش از نظر قانون ارزش اجرایی نداره. و طبق معمول ارث رو تقسیم می کنن. 

اگه خود شما بودی، پدرشوهرت خونه رو به یه یکی دیگه می داد، شما باهاش دشمنی نمی کردی؟؟؟؟ شما کینه توی دلت نمی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره واقعیت رو قبول کنید. پدرشوهرت اگه می خواست تا زنده بود می رفت خونه رو به نام شوهرت می کرد. اگه ...

پدرشوهرم وبچه های همون موقع گفت شوهرم به نام بزنه ولی شوهرم واقع گرا نبود و چون خونمون اضافه ساخت داشت بخاطر هزینه اش اقدام نکرد شوهرم می‌گفت من پدرمو نگه میدارم همشون گفتن خونه مال خودته