2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به سلامت بغل بگیریش همون دوره اول باردار شدین؟

ممنون.نه من دو ماه مصرف کردم فایده نداشت.ماه سوم گفتم اگ این ماهم مصرف کنم و نشه دیگه آخرین باره که دارو میخورم.چون معدمو شدیدا اذیت میکرد.ماه سوم همراه با دارو رفتم عکس رنگی رحم.فهمیدم هر دوتا لولم بسته بوده.این شد که هم لولم باز شد هم با داروها دو تا تخمک 17 داشتم و باردار شدم

ممنون.نه من دو ماه مصرف کردم فایده نداشت.ماه سوم گفتم اگ این ماهم مصرف کنم و نشه دیگه آخرین باره که ...

یعمی دکتر زنان که میریم برای سونو متوجه نمیشن که لوله بازه یا بستس؟علایم خاصی داره

یاخدا یه نگرانی جدید بهم اضافه شد

یعمی دکتر زنان که میریم برای سونو متوجه نمیشن که لوله بازه یا بستس؟علایم خاصی داره یاخدا یه نگ ...

نه علائم اصلا نداره.من سونوی واژینالم چن بار داده بودم اصلا معلوم نیس.فقط و فقط با عکس رنگی میفهمی.

الکی نترس چن بار دارو بخور و اقدام کن اگه نشد بعد برو عکس رنگی.تازه من اینقد خوشحال بودم که عکس رنگی هست.چون تمام آزمایشای خودم و همسرم خوب بود با داروهاهم تخمک خوب داشتم.ولی باز نمیشدم اگه عکس نبود دیگ نمیدونستم باید چه خاکی ب سرم بریزم

نه علائم اصلا نداره.من سونوی واژینالم چن بار داده بودم اصلا معلوم نیس.فقط و فقط با عکس رنگی میفهمی. ...

رفته بودم دکتر یکی اومده بود میگفت عکس رنگی خیلیییی درد داره

من درد نداشتم همشم سه دقیقه بود.جای خوب رفته بودم

عزیزم ی سوال دارم

برای من دکتر عکس رنگی نوشته...... 

شما ماهی ک قرص رو ب مدت ۵شب خوردی توی پریودی.... و پاک شدی همون موقعه رفتی عکس رنگی..... 

یا ک عکس رنگی دادی بعدش قرص هارو توی ماه پریودی بعدی خوردی؟؟؟؟ 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
عزیزم ی سوال دارم برای من دکتر عکس رنگی نوشته......  شما ماهی ک قرص رو ب مدت ۵شب خوردی توی پر ...

من همون ماه رفتم.باید روز هشتم تا یازدهم بری.من هشتم رفتم که با تخمکگذاریم فاصله داشته باشم.همون ماهم اقدام کردم و باردار شدم.اگه شیرازی برو پیش خانم یزدانی تو سه دقیقه انجام میده.

من همون ماه رفتم.باید روز هشتم تا یازدهم بری.من هشتم رفتم که با تخمکگذاریم فاصله داشته باشم.همون ماه ...

ن اهواز هستم.... من باید دو روز بعد از پریودی برم عکس رنگی ولی قرص ها و امپول hmg

برای پریودی بعدیه..... کاشکی امپول ازاد سازی میشد ازاد بگیری خودم این ماه میدونستم دقیق کی تخمک گذاریمه...... 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
ن اهواز هستم.... من باید دو روز بعد از پریودی برم عکس رنگی ولی قرص ها و امپول hmg برای پریودی بعدیه ...

مگه تو پریودی عکس رنگی میگیرن؟؟دستگاه داخل واژن میکنه.

من امپول اچ سی جی رو از داروخونه ی بار ازاد خریدم.