سلام بچه ها لطفا اگر کسی هست مجرد باشه و تجربه عمل فیبروم داشته بگه بعد چه مدت فیبرومش عود کرده منم دوتا فیبروم بزرگ دارم البته فقط درد کمی تو کمر دارم قصدم عمله و از احتمال عودش با توجه به مجرد بودنم نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مجردم و ۴تا فیبروم اینترامورال و سابسروزال دارم،۴تاشون رو هم ۱۳سانتیمتر طول دارن(تخته سر)🤣😂🤣
منم ۷ و ۵سانتن الان یماه فهمیدم که فیبروم دارم دیگه تنها کاری که کردم فقط تغییر غذایی بود تا سه ماهم تموم شه برم پیش دکتر ...یه دل میگه عمل کنم یه دل میگه صبر کنم البته بستگی به شرایط داره
نه گلم هیچ رژیم خاصی ندارم، امروز هم سونوی رکتالم رو انجام دادم و علاوه بر اون ۴تا فیبروم اولی، مشخص شد دو تا دیگه ام دارم که رویهم میشه ۶ تا فیبروم به اضافه یه پولیپ که حالا باید جواب رو ببرم پیش دکترم ببینم چه میگه.