دخترم از دیشب تا صبح امروز نخوابیده چون که دیروز عصرتا ساعت شش خواب بود .دیشب کلا همش بیدار بودم منم بیدار می کرد باهام بازی می کرد یا قلقلکم می داد یا بیدارم می کرد. الکی.خیلی باهاش دعوا کردم.چون که عصر ساعت هفت رفته بود پیش دختر عموش تکالیف مدرسه اصلا حل نکرد چون خیلی به دختر عموش وابسته همش دوست داره بره پیشش باهاش بازی کنه اصلا به تکالیف ش نمی رسه اگرم نزار م بره گریه می کنه.امروز همسرم باهام دعوا کرد گفت تو بچه بد تربیت کردی.دخترم هشت ساله اش.نمی دونم چطور ی برای نرفتن پیش دختر عموش کنترلش کنم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزارید بره وابستگی زیاد ب هرکسی مضره مخصوصا ک این دختر بچه هست برا ایندش هم این حجم وابسته بودن خوب نیست
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎