2777
2789
عنوان

دخترم از دیشب تا صبح نخوابیده الآنم رفت مدرسه خیلی براش ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 60 پست

شما جدیت نداری مادر قوی ای نیستی وگرنه برای بچت قانون تعیین میکردی که تایم درس جداست تایم بازی و رفتن پیش بقیه جداست..شاید اصلا جاریت نخواد دخترت همش بره خونشون ..ارزش بچتو پایین نیار 

❤️👨‍👩‍👦👼
همسرت راست میگه  چرا میذاری تا غروب بخوابه  بعد شب تا صبح نخوابه😟😟😟😟😐😐😐😐

حتی برای بزرگا هم بده بی خوابی

چه برسه به بچه مدرسه ای عزیزم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزارید بره وابستگی زیاد ب هرکسی مضره مخصوصا ک این دختر بچه هست برا ایندش هم این حجم وابسته بودن خوب ...

بچه ای که کلا به همچی وابسته هس چ کنیم

۳ساعت بازی کنی سیر نمیشه دوباره گریه زاری .خیلی وابستس

بهش بگو بنویس ک بزارم بری گریه ام کرد قربون صدقش نرو یا اداشو دربیار یا نمیدونم ازش عکس بگیر ب شوخی بگو میفرستم برا معلمت ببینه یکم با خنده و شوخی خامش کن قربون صدقش بری یا وقتی گریه میکنه بزاری به خواستش برسه بدعادت میشه

عزیزم یه سری چیزها در خونه باید قوانین سفت و محکمی باشه که بچه بدونه حرف روش نباید بیاد . مثلا اگر میخواد بره بازی اول باید تکلیفشو توی خونه بنویسه بعد بره با دختر عمو بازی . قطعا دوتا بچه با این سن رو بذاری به هوای خودشون مشق نمینویسن یه اهرم فشار لازمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ظهر ها نزار بخوابه دیگه بدنش نیاز نداره بجاش ساعت ۹تا ۹ونیم شبا خاموشی کن بخوابه ...وقتی هم میخواد بره پیش دختر عموش شرط کن اول تکالیفشو انجام بده بعد گریه هم کرد توجه نشون نده کمی جدی باش شاید یه هفته سختش باشه اما کم کم ساعت خوابش تنظیم میشه که تا ۱۰ شب خواب باشه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یکم جدی تر برخورد کم اشک خون که نمیریزه! 

تا تکالیف رو ننویسه اجازه رفتن خونه عمو رو نده کم کم وابستگی کم میشه آخر هفته ها هم کلی اجازه بده بازی کنه سخت نگیر اون موقع که اذیت نشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

دختر برادر منم خیلی دوست داره همه ش خونه ما باشه

ولی مامانش بهش گفته هفته ای یک روز 

از حرفشم کوتاه نمیاد اصلا 

اینجور مواقع باید قاطع باشی

اگه هر روز همو میبینن شما  یه روز درمیون کن

بعدم خواب عصرشو کنترل کن 

مثلا ساعت ۳ تا ۴ اجازه خواب داره نخوابید دیگه نباید بخوابه

اگه بیدار نمیشه یا آبمیوه یا بستنی براش ببر بالا سرش آروم و با نوازش بیدارش کن

همسرت راست میگه مدیریت کن

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بچه ای که کلا به همچی وابسته هس چ کنیم ۳ساعت بازی کنی سیر نمیشه دوباره گریه زاری .خیلی وابستس

خب عزیزم این بچه رو کم کم ترک عادت بدین 

وقتیم جیغ و داد کرد اهمیت نده 

ب مرور کمتر میشه 

سعی کنین کتابای اموزشی براش بگیرین مناسب سنش مداد رنگی و اب رنگ بدین دستش 

تا با اونا بازی کنه 

اگه بازم دیدین نمیشه از مشاور کمک بگیرین 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
شما جدیت نداری مادر قوی ای نیستی وگرنه برای بچت قانون تعیین میکردی که تایم درس جداست تایم بازی و رفت ...

خب از بس التماس میکنه و به پای آدم می افته ادم دلش میسوزه از این حجم التماس و گریه توروخدا توروخدا برم

آخی الان سر کلاس خوابش میاد هیچی متوجه نمیشه ک ...از مدرسه اومد بعد ناهار یه تایم کوتاه بخوابه بعد درس و مشقاشو بنویسه اگه وقت آورد بره اینور اونور اگه نه ک باشه واسه آخر هفته ها

ای بابا عجب 

به نظر من بهترین دوران زندگی همین بازی کردن کودکانست چرا بهترین اوقات زندگی یه بچه رو دریغ کرد بخاطر ۴ تا تکلیف که هیچی یاد نگرفتیم  بزار بچت بچگی هاشو کنه تروخدا 

کاربر ۹۵ هستم