2777
2789
عنوان

خوابی دیدید که ب واقعیت برسه

182 بازدید | 18 پست

دیروز خواب دیدم مادرشوهرم که فوت شده حال خوبی نداشت صورتش یجوری بود وخیلی سردش بود بعد برادرشوهر دومی یکمی سر زنش ظلم کرد میدونستم چندروز پیش بحث داشتن و قهر بودن  توخواب این برادرشوهرم باهمین مادرش اومده بودن خواستکاری من اما من اینجا میدونستم مادرشوهرم فوت کرده گفتم درست ببینمش اقا تا ازخواب بیدارشدم زنگ زدم جاریم گفتم اشتی کردی اذیتت ک‌نکرده گفت قهره و هیچی نمیگه گفتم اخه من خواب مادرو دیدم خوب نبود گفتم شاید فلانی کاری کرده اون اذیته یهوووووو گفت پریشب بس مشروب خورده گفت توی فلان خونه که دادم اجاره یه خانمی هست بچه داره میخوام برم عقدش کنم  میگفت اجاره هم از طرف نمیگیره اصلا من موندممممم بخدا از فکرم بیرون نمیرهی 

یاامروز خواب داییم که فوت شده دیدم خیلی خوشحال بود مامانم هرچی بهش گفت بمون غذا درست کنم برات باخوشحالی میگفت اجی بخدا سیرم بعد فهمیدم مامانم براش ی کاری خیزاتی کرده امروز ازش پرسیدم گفت دیشب نماز شب خوندم اونجا براش دعا کردم 🥺

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

اره من بیشتر خوابام اتفاق میوفته 

برامن بیشترش سریع فراموش میکنم ولی مثل این خواب ها که دیدم میدونستم علت و معلومی داره دنبالش رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونی چیه من هروقت خواب بد میبینم میرم به اب میگم واقعاااااا جواب میده مواقعی هم ک نمیگم اتفاق واسم میوفته ولی برو به اب بگو من خیلیییی بهش اعتقاد دارم 

به اب بگو و اینه صدقه هم بده و ایمان داشته باش مطمئنن رفع میشه

من خیلییی زیاد ب فکر اموات هستم چه خودی چه غریبه همیشه دعام بود از ادم تا خاتم یاامواتی که  به چشم دیدم یا ب گوش شنید اسمشون رو یا برام کاری کردن همیشه براشون دعا گوهستم چون میدونم مرده واقعا دستش خالیه و نیاز داره چندروز هم گفتم ببینیم اینهمه دعا میکنم میرسه ک‌این خواب رو دیدم

اخی عزیزم مردها بهشون اگاهه دیگه ناراحته از دست پسرش  خدابیامرزتش  من فک کردم خواب بدی د ...

عزیزم من مطمعنم ناراحتیش از عملش نیس از پسرش بود چون مثل اینکه ب اجبار اورده بودش برای خواستگاری واون چقدررر ناراحت بود

چجور آبی؟  

نگاه گلم برو سره ظرف شویی اب روانه دیگ بازش کن چون اب مهریه حضرت فاطمس بگو یا حضرت فاطمه این خوابی که من دیدم تورو به مهریت قسم به خوبی و خوشی بگذره بعد توف کن تو اب بعد شیر رو ببند همین من اعتقاد دارم بش