2777
2789
عنوان

طلاق با وجود رضایت از زندگی

835 بازدید | 57 پست

بچه ها من خیلی وقتا به طلاق فکر می کنم

زندگیمون خوبه

همدیگه رو دوس داریم

شوهرم توی کل خانواده م گل سرسبده 

کلا خانواده م خیلی دوسش دارن

چون هم به من خیلی احترام میذاره و هر چی بگم انجام میده

هم کلا جنتلمنه 

ولی با این وجود خیلی به طلاق فکر می کنم

چون من خیلی حساسم و دلم میخواد همه ی زندگیمون با هم باشیم ولی اون دوس داره سالی سه چهار تا سفر مجردی بره و من همیشه وقتی اون میره سفر خوراکم گریه هست و افسرده و داغون میشم از دوریش

برا همین دوس دارم به فکر یه سرپناهی باشم برا خودم

من کار می کنم اما تا الان پول پس انداز نکردم برای خودم

هر بار پس اندازمو تو یه چیز مشترک خرج کردم و زدیم به نام شوهرم(اینم بگم اون نگفته چیزی به نام خودم باشه ؛من خودم گفتم مهم نیس به نام کی باشه و نمیخوام بزنی به نام من)

ولی الان ته دلم پشیمونم میگم کاش نگفته بودنم نمیخوام یه چیزم به اسم من بود که اگه طلاق گرفتم یه خونه نقلی برا زندگی داشته باشم

دیگه هم با این گرونی ها نمیشه راحت خونه دار شد که بگم پول جمع می کنم می خرم

باید چند سال صبرکنم 

تو رو خدا راهنماییم کنید بگید جای من بودید چکار می کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای شما بودم زندگیمو میکردم 

شما چند روز رو بدون شوهرت نمیتونی تحمل کنی چجوری میخوایی طلاق بگیری و کاملا از زندگیت حذفش کنی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خوب شماهم باهاش برو سفر یا اصن شماهم بگو منم مجردی میرم سفر ببین قبول میکنه بعضی وقتا ادم نیاز داره تنها باشه ولی بنطرم متقاعدش کن دونفره برید این فکرم از ذهنت ببر بیرون طلاق بگیری ک چی بشه وقتی تنها مشکلت همین دوری هست و سفر حلش کنید اگ عیب و نقص دیگه ای ندارع ارزش نداره بخاطر همین مشکل جدا بشی

خدا♥️