2777
2789
عنوان

طلاق با وجود رضایت از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 57 پست

الان ازش بخواه یه چیزی به نامت کته پس انداز هم بکن مشکلی که به طلاق فکر کنی نداری بعد از طلاق پشیمون میشی

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن الا شیطون اومده تو جلدت همش به چیز منفی فکر میکنی که آخر جذبش میکنی تا خدایی نکرده یه روز نشینی به این روزات زندگیت حسرت بخوری دست از فکر کردن به یه چیز منفی بردار تا پشیمون نشدی 

تجربه فکر منفیو دارم که جذب شد پس تو نکن 

مشکلتو ب قاضی بگی خندش میگیره 

ی دلیل قانع کننده بیا  ک بهت نخندن

بگو دزده

بگو دس بزندارع

بگو معتاده

وووووووووووووو

خوشی زده زیردلت 

اما اینکه درامدتون مشترک بوده و چیزی ب اسم تو نیس خیلی خیلی بی عقلیه

این موضوع راحت حل میشه 

شما که انقد مهربونی با سیاست زنانه این موضوع هایی که ناراحتت می‌کنه میتونی درستشون کنی 

چرا راه اخر رو انتخاب کردید حتما مشاوره برید زندگی همه بالا و پایین داره باید مهارت زندگی رو یاد بگیرید 

درمورد املاک هم میتونید دوباره ازش بخاین برنامتون بزن

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

ب نظرم هر زندگی یه باک‌هایی داره و هیچ زندگی ۱۰۰نیس شما وقتی داری میگی راضی از زندگیت چرا جداشی؟ مخصوصا ک هیچ پول و سرمایه ای نداری. بعدم وقتی با چند روز نیودنش داغون مبشی فکرمیکنی کلا ازش جداشی نابود نمیشی ؟!

باشه ولی هنوز متوجه نشدم چرا به طلاق فک میکنی

چون به شدت کمال گرا و حساسم...

میخوام یا یه چیزی رو کامل داشته باشم یا اصلا نداشته باشم

مشکلی ندارم که شوهرم ماهی ۴_۵ بار نصف روز با دوستاش باشه

ولی دوس ندارم اصلا تنها سفر بره