مگه سایت زنانه نیست؟؟؟ ایا این دوستان از همون مردان عه وا خواهری هستن؟؟ همونا که ابروشون مث مامانشونه؟. و رژشون و کرمشون از ما بیشتر؟؟. یا واقعا مردن؟؟؟
تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم): تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم... ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
من مشکلی ندارم ... بیان ... یسریاشون خب سوال دارن دیگه بدبختا ! ولی چرا اینقد هول و احمقن یسریا ک میان پی وی ؟ اینارو سگگگگگگم محل نداده تو خیابون معلومنی چگرازایین
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر