مگه سایت زنانه نیست؟؟؟ ایا این دوستان از همون مردان عه وا خواهری هستن؟؟ همونا که ابروشون مث مامانشونه؟. و رژشون و کرمشون از ما بیشتر؟؟. یا واقعا مردن؟؟؟
چرا اینقد توهین و بی احترامی دوستان؟ برا مردا مشکل پیش نمیاد که کمک لازم داشته باشن؟ سوال پیش نمیا ...
بنظرمنم نی نی سایت برا خانوماست حرفای خاله زنکی زنانه،،اقایون مشکلاتتون ازگوگل راهنمایی بگیرن،بعضی اقایون میان درخواست دوستی میکنن حال ادم به هم میخوره با اینکه میدونن متاهلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرمنم نی نی سایت برا خانوماست حرفای خاله زنکی زنانه،،اقایون مشکلاتتون ازگوگل راهنمایی بگیرن،بعضی ا ...
بعضی چیزا تو گوگل پیدا نمیشه خب ، بعضی دوستانی هستند دلسوزن واقعا و کمک میکنن ، سایت عمومی هستش داخل قوانین سایت هم چیزی راجب ممنوعیت ورود نوشته نشده بود و همچنین خب نمیشه گفت مخصوص حرفای خاله زنکی زنانس ، اینطور باشه یه گروه تو یه پیام رسان میشه ساخت که خصوصی باشه و مخصوص خانوم ها
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچمپیچ …ᘛ⁐̤ᕐᐷ