2777
2789
عنوان

بنظرتون تا کی با همسرم قهر بمونم؟کمکم کنین بهم حق میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست
یعنی وقتی سال تحویل شد سر سفره نبود؟ اگه لحظه ی تحویل سال کنارتون نبود و پیش مادرش بوده حق داری&nbs ...

گفت اون زن تنهاست .. من مامانم و تنها نمیزارم .‌ البته برادرشوهر هست اما اونم با مادرش سالهاست حرف نمیزنه دقیقا سر این قضیه که مادرش به من تعریف کرد گفت من آروم بهش چیزی و گفتم اما اون به دل گرفته ..  الان فهمیدم منطورش از آروم چی بوده البته نمیدونم والا

نه نمیشه که تا ابد قهر بود  برا یه مدت بعد هم که آشتی کردین خیلی باهاش صمیمی نباش که پر توقعش ...

خب منکه هیچوقت دیگه نمیرم سمتش چون میدونم اگه برم بازم رفتارشو تکرار میکنه اونم که خودخواهتر ازین حرفهاست .. پس تا آخر آشتی نمی‌کنیم.. من موندم تو غربت تک و تنها . گرچه میخوام کم کم به همسرم بگم من دیکه میخوام برگردم شهر خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت اون زن تنهاست .. من مامانم و تنها نمیزارم .‌ البته برادرشوهر هست اما اونم با مادرش سالهاست حرف ن ...

چی بگم عزیزم

حق با هر دوتونه

هم شوهرت دلش نیومده مادرش سر سفره تنها بشینه هم شما حق داشتید که لحظه تحویل سال شوهرتون کنارتون باشه

ولی زندگی رو سخت نگیر و نذار بینتون فاصله و سردی بیفته

شوهرم هم با اینکه آدم صبور و منطقی اما تو این قضیه نمیخواد مادرش کوچیک بشه و اصلا کوتاه بیا نیست.‌ خلاصه رابطمون خیلی سرد شده و در حد سلام زورکی و خرید خونه چی بخر و ازینا .