2777
2789
عنوان

بنظرتون تا کی با همسرم قهر بمونم؟کمکم کنین بهم حق میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست

به نظر من هم عید میرفتی بهتر بود تا اینکه شوهرت تنها بره

با رفتن و بخشش خودت رو پیش شوهرت بزرگ میکردی

اگه مادر شوهرت چیزی میگفت یا کاری می‌کرد شوهرت متوجه میشد که مقصر مادرش

و تو بیشتر عزیزتر میشدی پیش شوهرت

البته من خودم اصلا نمیتونم اینجوری باشم😂😂😂

اخه میدونی انگار این ۷ سال جمع شده بود یهو از شانس اون روز ترکید 

حالام دیر نشده اگه میدونی شوهرت آدم خوبیه به خاطر اون یه سر پیش مادرش برین، توقع نداری که اون زن بزرگیه پاشه بیاد عید دیدنی شما!

e❤ s❤ h❤ f

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه خوبه خودش تنها رفته تو رو تحت فشار نذاشته تو هم که نرفتی عصاب خانواده شوهرتو به هم ریختی که ...

خب من ناراحتم شوهرم شب عید منو و دخترم و خانواده ام که از راه دور اومده بودن و گذاشت و رفت .. از فرداش هم کلا یجوری کرد خانواده ام با ناراحتی خونه مارو ترک کردن

به نظر من هم عید میرفتی بهتر بود تا اینکه شوهرت تنها بره با رفتن و بخشش خودت رو پیش شوهرت بزرگ میکر ...

اخه شوهرم هربار بمن میکه میدونم اون مقصره اخلاقش اینطوری دست خودش نیست .. خوب من هربار غرورم خورد میشه چقدر من تحمل کنم آخه..من که دیگه نمیرم و حتی دیگه یادش هم نمیکنم .. پس کو حرفاش که میگفت عروسی مثل تو پیدا نمیشه .‌ من میبردم گردش مسافرت خرید .. پس عوض خوبی های من کو

حالام دیر نشده اگه میدونی شوهرت آدم خوبیه به خاطر اون یه سر پیش مادرش برین، توقع نداری که اون زن بزر ...

شوهرم آدم خوبیه اما بخاطر بزرگ بودن اون منو تنها گذاشت من عمرا برم.. مامانم اونروز میگفت برو خونه شون زشته اون بزرگه گناه داره .‌ گفتم مامان خدا هم الان بیاد من دیگه نمیتونم برم دست خودم نیست کسی که برام تموم شد شد

اخه شوهرم هربار بمن میکه میدونم اون مقصره اخلاقش اینطوری دست خودش نیست .. خوب من هربار غرورم خورد می ...

الانه که میبینم و این رفتاری که شوهرت با خانوادت کرده بهتره که نری تا قدر خودت و خوبیات رو بدونن

یه مدت از هم دور باشین بهتره

بگو منم دیگه دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم هر آدمی یه ظرفیتی داره دیگه شده عادت که هر بار من کوتاه بیام یبار هم منو درک کن 

الان خانواده همسرت تو و بچه هاشی

بره یه پرستارم برا مادرش بگیره ببردش سر تایم هر جا که میخاد بره

ولی سعی کن با شوهرت قهر نباشی

الانه که میبینم و این رفتاری که شوهرت با خانوادت کرده بهتره که نری تا قدر خودت و خوبیات رو بدونن یه ...

میدونی آرزو جون من با مامان دوست بودم رفیق بودم .. انتظار نداشتم با من اونطور صحبت کنه .. هربار خوابش کم بشه سرش درد کنه با من اونطوری حرف میزد انگار من کاری کردم .. میگفتم مامان چیزی شده میگفت نه سرم درده خوب من چیکار کنم چرا جوری حرف میزنی انگار اشتباهی کردم بدی کردم .‌ وقتی حالش خوشه میزنه میخنده میرقصه وقتی ناخوشه افتضاحه لحنش

دلیل قهرتو متوجه نمیشم تو اختیار خودتو داشتی و نرفتی خیلیییییییییی توقع بیجایی ککه توقع داشتی شوهرت ...

یعنی لحظه تحویل سال ما نباید کنار هم می‌بودیم؟  پس چرا من ۷ سال عید و خونه خودمون نرفتم .‌ پدر مادرمو لحظه تحویل سال ندیدم همسرم همیشه میگفت آدم باید لحطه تحویل سال کنار هم باشه پس چی شد

میدونی آرزو جون من با مامان دوست بودم رفیق بودم .. انتظار نداشتم با من اونطور صحبت کنه .. هربار خواب ...

عزیز دلم برا کسی که قدر ندونه بهتره هیچ کاری نکنی حتی اگه اون آدم بچه آدم باشه 

همیشه اولویت اول باید خود آدم باشه

وقتی آدم خودش برا خودش ارزش قائل باشه دیگران هم براش ارزش قائل میشن

از خودگذشتگی زیادم خوب نیست

به نظرم یه مدت رابطه نباشه بهتره 

بزار بدونه خوبیات رو

یعنی لحظه تحویل سال ما نباید کنار هم می‌بودیم؟  پس چرا من ۷ سال عید و خونه خودمون نرفتم .‌ پدر ...

یعنی وقتی سال تحویل شد سر سفره نبود؟

اگه لحظه ی تحویل سال کنارتون نبود و پیش مادرش بوده حق داری 

دلیل قهرتو متوجه نمیشم تو اختیار خودتو داشتی و نرفتی خیلیییییییییی توقع بیجاییه که توقع داشتی شوهرت ...

لحظه تحویل سال شوهر آدم باید خونه خودش باشه و پیش زن و بچش 

میتونست فردا بره عید دیدنی 

عزیز دلم برا کسی که قدر ندونه بهتره هیچ کاری نکنی حتی اگه اون آدم بچه آدم باشه  همیشه اولویت ا ...

یعنی آخرش چی میشه تا آخر قهر میمونیم ؟ این خانم که با همه قهره .. با همه خواهر برادرها .. همه .. با پسر تو خونه اش هم که قهره و منو پر کرده بود مشکل از پسرشه و مشکل از فامیلاشه .‌ الان فهمیدم اما خب مثل مامانم هم دوسش دارم و دلمم براش میسوزه .. تو خودخواهی و اخلاق بدش گیر افتاده 

یعنی آخرش چی میشه تا آخر قهر میمونیم ؟ این خانم که با همه قهره .. با همه خواهر برادرها .. همه .. با ...

نه نمیشه که تا ابد قهر بود 

برا یه مدت بعد هم که آشتی کردین خیلی باهاش صمیمی نباش که پر توقعش کنی