ولی چون اولای بارداریم بود همش حالت تهوع داشتم لذت نبردم
الان ۱۸ هفتمه
کیلومترها از مامانم دورم
دلم لک زده واسه غذاهاش😭
می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره
می دونم ک همیشه بهت میگم دوست دارم،اما اینم میدونم ک هنوز کافی نیست،چون این سه کلمه نمیتونه به طور کامل احساسم به تورو وصف کنه،وقتی تو رو می بوسم قلبم پر از هیجان میشه،من هیچوقت اینطوری وابسته کسی نبودم،عشقی ک به تو دارم رو کلمات نمیتونن توضیح بدن،ولی بدون تو برای من همه چیز هستی،همه چیزی ک همیشه می خواستم،خیلی دوستت دارم هناسکم، اینو یادت نره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
منم بودم، چقدر گریه کردم، چقدر سخته دوری از خانواده
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ای جان ان شاالله زایمان کردی هرروز دستپخت مامانتو میخوری من دلم واسه سحری های مامانم لک زده& ...
خیلی دورم ازش
میترسم وقتی زایمان کنم که نتونه زود خودشو برسونه
هشت تا ده ساعت فاصله مونه
اگ پیش مامانتی لذت ببر ازش