2777
2789
عنوان

بعد از قرص اورژانسی بشدت عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 37 پست
عیب نداره از الان ب همسرت بگو موقع پری و مصرف این قرص این علائم بهت دست میده تا بعدا درکت کنه

من کلا سندروم پیش از قاعدگی دارم اما همسرم میگن زیادی بزرگش نکن .والا بدتر میره رو اعصابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا سندروم پیش از قاعدگی دارم اما همسرم میگن زیادی بزرگش نکن .والا بدتر میره رو اعصابم

منم مثل شمام 

همیشههههه موعد پری ۳،۴ تا دعوا اساسی میکنم با همسر و خانوادم 

ولی الحمدالله براشون جا افتاده مشکلم و زیاد جدی نمیگیرن من و

منم مثل شمام  همیشههههه موعد پری ۳،۴ تا دعوا اساسی میکنم با همسر و خانوادم  ولی الحمدالل ...

من قبلا همینطور بودم دعوا میکردم اما نه اینکه مسبب دعوا باشم ها نه 

مثلا قبلا اگر همسر کار بدی میکرد و اهمیت نمیدادم تو اون دوره  برام مهم میشد

من کلا ذاتا ادم دعوا گریزیم .خیلی خواسته هامو کوتاه میام تا دعوا تشنج نباشه ولی  اون دوران ادم با گذشتی نبودم 

اما اون تایم ا خیلی زندگی برام تلختر شده بود الان چند ساله میریزم تو خودم حتی موقع پریودی و خیلی خیلی کنترل میکنم

من قبلا همینطور بودم دعوا میکردم اما نه اینکه مسبب دعوا باشم ها نه  مثلا قبلا اگر همسر کار بدی ...

شما خیلی خوووبی پس 

من الکی دعوا راه میندازم و .... در واقعیت ادم اروم و تو داری ام ولی موقع پری از دور قابل تشخیصم 

شما خیلی خوووبی پس  من الکی دعوا راه میندازم و .... در واقعیت ادم اروم و تو داری ام ولی موقع پ ...

از نظر بقیه الکیه مخصوصا همسرم .چون میگم تو حالت عادی اهمیتی نمیدم و من تو واقعیت درباره مشکلاتم بشدت درون گرام .ولی رفتارم برونگراس

از نظر بقیه الکیه مخصوصا همسرم .چون میگم تو حالت عادی اهمیتی نمیدم و من تو واقعیت درباره مشکلاتم بشد ...

اینکه درک نشی از هر چیزی سخت تره 

من کاملا مسفهممت چون وضعیت مشابهی دارم ، ماها کمی توجه بیشتر و درک شدن بیشتر از بقیه انتظار داریم

اینکه درک نشی از هر چیزی سخت تره  من کاملا مسفهممت چون وضعیت مشابهی دارم ، ماها کمی توجه بیشتر ...

اینکه میبینم من خواسته ها بقیه اهمیت میدم اما اونا خیلی ازار دهنده اس ‌‌.

اینکه میبینم من خواسته ها بقیه اهمیت میدم اما اونا خیلی ازار دهنده اس ‌‌.

اره چون توی زندگی و شرابط سخت همیشه گذشت کزدی و ارامش و اسایش بقیه برات مهم بوده و ترجیح دادی خودت اسیب ببینی ولی اونهاا اسیبی نبینن امااااا توی یک مورد کاملا طبیعی درکت نمیکنن خیلی سخته

واقعا همینه .ازینکه انقد ادم با گذشت و صبوریم متنفرم 

میدونی گذشت و صبر و محبت و .. از حد بگذره وظیفه میشه 

ماها ک اخلاقامون اینطوریه و خودمون و وقف دیگران میکنیم بعد مدتی تکراری و خسته کننده میشیم چون دیگران توقع دارن همیشه بخاطر اونها و منافعشون از خودمون بگذریم