2777
2789
عنوان

بعد از قرص اورژانسی بشدت عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 37 پست
میدونی گذشت و صبر و محبت و .. از حد بگذره وظیفه میشه  ماها ک اخلاقامون اینطوریه و خودمون و وقف ...

اره حتی اعتراض هم کنیم بی فایده میشه 

وقتی بعد مدت ها با خودت کلنجار میری اقا مشکلتو بگو مطرح کن اهمیت میدن 

اما وقتی میگی میفهمی گفتن یا نگفتن بی تاثیر بوده  اونی باید میفهمیده میفهمیده چ تو بگی چ تو نگی 

اینکه اهمیتی ندن اینکه به حساب غر بزارن اینا بدتر اسیب میزنه .بعد با خودت میگی کاش نمیگفتم .و بعد مشکلات بعدیم نمیگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتی اعتراض هم کنیم بی فایده میشه  وقتی بعد مدت ها با خودت کلنجار میری اقا مشکلتو بگو مطرح ...

دقیقاااا 

انگار یک ادم اهنی هستی و هیچوقت نه خسته میشی نه افسرده و حق نداری غیر از اون چارچوبی ک به اجبار برات تعریف میکن بری 

نه شدید نشد .من بعدیش هم نا منظم میشه .مثلا اگر قرار بر ۱۵بوده ۲۰ میشم

این ماه ک قرص خوردی اگه بیستم شدی ماه دیگم بیستم وقت پریودته اگه نشی دیر بشی یعنی نامنظمه ولی تا پنج روزم عقب بندازی میگن طبیعیه

دقیقاااا  انگار یک ادم اهنی هستی و هیچوقت نه خسته میشی نه افسرده و حق نداری غیر از اون چارچوبی ...

نمیفهمم کجای کارم غلط بوده.الان هم بشدت از همه عصبیم .من یه مشکلی که دارم بشدت کینه ایم .یعنی یه رفتار بد رو عمرا نمیبخشم چون خودم بدی نمیکنم

نمیفهمم کجای کارم غلط بوده.الان هم بشدت از همه عصبیم .من یه مشکلی که دارم بشدت کینه ایم .یعنی یه رفت ...

درکت میکنم 

چون بدی نمیکنیم و با تمام وجود به بقیه خدمت میکنیم برای همین بدب هایی ک به ناحق درحقمون میشه تا ابد تو خاطرمون میمونه 

بنظرم باید با همسرت جدی تر برخورد کنی و متوحهش کنی عصبانیت و بی منطق شدن تو طبیعی هستش و گاهی ایشون بابد درک کنه و باهاتون کنار بیاد

درکت میکنم  چون بدی نمیکنیم و با تمام وجود به بقیه خدمت میکنیم برای همین بدب هایی ک به ناحق در ...

در حال حاضر الان مشکلم همسر نیست کل اطرافیانمه😂😂بخاطر قرص اورژانسی .بشدت عصبی م .قبلا تنها کاری که میکرد منو میبرد شهر بازی ازین بازیا هستن که موش میاد بیرون با چکش باید بزنی تو سرش من انقد چکش میزدم که کتف درد میشدم