2777
2789
عنوان

کدومش دندان، دارو یا پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 104 پست
چه موسسه ای آزمون دادین؟سهمیه داشتین؟ از چه سالی جدی خوندین؟اوایل تو تست زنی«برای بار اول ک ی مبحثی ...

گلی من قلم چی میرفتم. مشاورم نداشتم. از سال دوازدهم خوب میخوندم ولی از اسفند سال اخر کنکورم جدی خوندم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه مفید و سال اول کنکورم بله تست زنیم اهسته بود ولی کم کم تقویت میکردم خودمو. خیر هیچ سهمیه ای نداشتم

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
در هر صورت چه پزشکی چه دندان چه دارو ادمی که پشتوانه ی اقتصادی خوبی نداشته باشه توشم ابدا موفق نمیشه ...

چه عجب بالاخره یکی رو تو نی نی سایت دیدیم که از واقعیت این رشته ها خبر داره و تو رویا سیر نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیدونم بگم یا نه که کجا درس میخوننم ولییی راضیمم گلی😍

میدونی خودم از اوناییم ک نمیتونم تا سی و خورده ای درس بخونم ، یادگیریو دوست دارما ولی همراه بیزینس، درسمو بخونم ولی ذهن اقتصادیمم کار کنه بخاطر یه سری مشکلاتمم شیفت طولانی و کشیک نمیتونم داشته باشم،دوست دارم زود ب درامد برسم و از طرفی با سختی درس و حجم درسا تو دانشگاه مشکل ندارم گمونم دارو برام مناسب باشه ولی هرجا میرم از دارو بد میگن چرا مگه دارو بده؟

ما هم از رو علاقه رفتیم ولی علوم پایت که تموم بشه و فیزیوپات و بالاتر بری حرف منو میفهمی صندلی های خ ...

تو دوره دانشجویی به خانم باردار چقد مرخصی میدن؟ در بیشترین حالت...

میشه ۹ماه برا بارداری یه سالم برا بعد زایمان بدن؟

میدونی خودم از اوناییم ک نمیتونم تا سی و خورده ای درس بخونم ، یادگیریو دوست دارما ولی همراه بیزینس، ...

واقعا اگر من جای شما بودم بجااای سوال پرسیدن درس میخوندم و اول رتبه ی خوبی میاوردم بعد تصمیم میگرفتم راجب اینکه چی برم. من از روی دلسوزی بهت گفتم گلی امیدوارم حرفم ناراحتت نکرده باشه❤

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
چرا باتلاق 🥲

اگه قصد موندن داشته باشی باید بری دندون اگه قصد رفتن داشته باشی باید بری پرستاری

پزشکی نه برای موندن خوبه نه برای رفتن کی باورش میشد روزگاری برسه که صندلی رشته های تاپ دستیاری خالی بمونه و همه عمومی ها به جای تخصص برن سمت تزریق ژل البته همینم سرمایه میخواد 

دلیل تا دلت بخواد هست تا صبح میتونم باهات درد و دل کنم

واقعا اگر من جای شما بودم بجااای سوال پرسیدن درس میخوندم و اول رتبه ی خوبی میاوردم بعد تصمیم میگرفتم ...

اره میفهمم عزیزم دارم میخونم به شک افتادم سردرگم شدم وگرنه امسال جدی شروع کردم