2777
2789
عنوان

کدومش دندان، دارو یا پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 104 پست
خب چرا عزیزم دلیلشم بگو لطفا

خب گلی شما اگه پزشکی برین انتخاب های خیلی زیادی برای ادامه تحصیلتون دارین و میتونین توی هر رشته ای که بخواین تخصص بگیرین و دامنه ی بزرگی داره و فرصت های شغلی بسیار❤

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون پزشکی حتی اگر ایرانم باشی چون مردم اگاه شدن ی دندون میکشی ی ربع ۵۰۰ کمش میگیری فقطم بگی دندون میکشم پر نمیکنم😂😂😂میشه ساعتی ۲میلیون ۵ ساعت کار کنی دخلت میشه ده تومن مواد اولیه هم نمیخاد ب اونصورت😁😁😁

خسته نباشی پس برای همینه که هنوز نفهمیدی تو چه باتلاقی گیر افتادی و قلب قرمز برای پزشکی میذاری😂

من طبق علاقه رفتم و واقعااا پشیمون نیستم😍❤

موفق باشی عزیز دلم😍😍😍

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

ما هم از رو علاقه رفتیم ولی علوم پایت که تموم بشه و فیزیوپات و بالاتر بری حرف منو میفهمی صندلی های خالی ازمون دستیاری گواه همه چیزه و این که مدرک پزشکی ما به درد مهاجرت نمیخوره  

گلی من سال دوم قبل شدم و رتبه زیرگروهم ۲۱۰۰

چه موسسه ای آزمون دادین؟سهمیه داشتین؟

از چه سالی جدی خوندین؟اوایل تو تست زنی«برای بار اول ک ی مبحثی خوندین و  وقتی میخواستین  تست هاشو کار کنین سرعتشون پایین بود؟مثلا تو ی ساعت چند تا تست تازه که هیچ آشناییتی نداشتیم میزدین؟ویدیو دیدین؟

ببخشید خیلی سوال دارم❤️

در هر صورت چه پزشکی چه دندان چه دارو ادمی که پشتوانه ی اقتصادی خوبی نداشته باشه توشم ابدا موفق نمیشه پس فردا هزینه ی تاسیس داروخونه و ازمایشگاه و مطب و وسایل و ابزار ها و مواد میخواد و ...... 

در کل شرایط برای اپلای کردن پرستاری ساده تر از رشته های دارو دندان و پزشکی هست 

راستش نمیدونم بگم یا نه که کجا درس میخوننم ولییی راضیمم گلی😍

دانشگاه خوش میگذره؟😍😍😍

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

ما هم از رو علاقه رفتیم ولی علوم پایت که تموم بشه و فیزیوپات و بالاتر بری حرف منو میفهمی صندلی های خ ...

حرفاای شما درست گلییی ولی ما پزشک موفق هم کم نداریم❤