2777
2789
عنوان

ادمایی که ۴سال بهم ظلم کردن

1087 بازدید | 33 پست

همه جورطلمی،هرچی ک فکرشوبکنید

۴ساله خداجوابشونونداده

جواب میده خدا؟کی جواب میده؟

هیچکس نمیدونه توی سینه ی من توی دل من چیاگذشته وداره میگذره😔،هرثانیم شده آه وحسرت واسه اون ادما

🙃

خدا جواب نمیده عزیزم ظلم پایداره میگن ظالم باش،و پادشاهی کن به منم ظلم شده منتظر موندم هی خدا خدا کردم ولی دیدم اونایی که ابرمو بردن خوشبخت تر از دیروز زندگی میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظالم همیشه سالمه😊 خدا هست ؟؟؟؟  چرا فقط ما باید تقاص بدیم بقیه چی ؟؟؟  خدا خستگی ما رو ...

همیشم سالم نیسن

باچشم خودم دیدم ک زجرمیکشن امانه اون زجرایی ک بایدپس بدن،خیییلی بیشترازاینا بایدخداجوابشونوبده،جوری ک ارزوی مرگ کنند

🙃

به نظرم من و شما که در حقمون بدی های بزرگی شده باید بجای اینکه بشینیم منتظر خدا جواب اونارو بده رو زندگی و آینده و خوشبختی خودمون تمرکز کنیم حالا اگه بعد چند سال دست تقدیر یه بلایی سرشون آورد دلمون خنک شه اما اینکه همه روزو شبمونو با آه و افسوس و نفرین و انتظار برای جواب دادن اونا بگذرونیم به خودمون میایم میبینیم باقی عمرمونم باختیم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
همیشم سالم نیسم باچشم خودم دیدم ک زجرمیکشن امانه اون زجرایی ک بایدپس بدن،خیییلی بیشترازاینا بایدخدا ...

ظالمی دور بر ما که هیچیشون نشده دعای مادر من تو نمازش همش آبرو بود 

اون خدا بالای سری نشنید یعنی ؟؟؟ دعای من هیچی دلش به حال مادرم نسوخت ؟؟؟؟ 

آبرومو بردن ولی دریِ از یه جواب افسرده شدم ولی دریغ از یه جواب عزیزم خدا واسه هموناست😊

کیییی؟بسه دیگه،ولله دیگه صبرندارم،بایدببینم زجرکشیدنشونو

عزیزم خدا جایگاه حقه ،،،زمانش که دست مانیست اما حتما مجازات میشن  ،،ولی چه آدمهای حیوان صفتی هستن که اینطوری اذیتت میکنن انشاالله نابود بشن به زودی

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ظالمی دور بر ما که هیچیشون نشده دعای مادر من تو نمازش همش آبرو بود  اون خدا بالای سری نشنید یع ...

خب عزیزم  از کجا معلوم اونا با این کار بار گناه تو و مادرت رو سبک کرده باشن ،،ابرو پیش خداست نه مردم ،، شاید خدا میخواد طوری انتقام بگیره طرف انگشت به دهان بمونه بلاخره که آدمها یه روزی میرن و اون جهان خیلی سخت‌تر و سنگین تر از اینجاست 

خب عزیزم  از کجا معلوم اونا با این کار بار گناه تو و مادرت رو سبک کرده باشن ،،ابرو پیش خداست نه ...

اینو میدونم  ولی توی این دنیایی که داریم زندگی میکنیم یعنی واقعا آبرو مهم نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ 

آبرو مهم ترین و اصلی ترین دارایی یک انسان اونم یه دختر 

اینو میدونم  ولی توی این دنیایی که داریم زندگی میکنیم یعنی واقعا آبرو مهم نیس؟؟؟؟؟؟؟؟  آب ...

چرا خیلی مهمه بلاخره یه دعوایی بین شما و اون طرف بوده و این وسط شما قربانی شدید و خداوند مجازات خیلی سنگین برای کسانی که ابرو مومن رو میبرند در نظر گرفته خیالت راحت باشه