2777
2789
عنوان

دلم براش ضعف میره ها

309 بازدید | 11 پست

هر روز میبینمش به واسطه کار نزدیک ۲۰ روزه باهام قهرهه البته کاری کردم که حق داشت قهر کنه خیلیم کینه ایه تازه دو سه روزهه داره نگام میکنه یواشکی 

خسته شدم واقعاااا

اگ شما مقصرید،چ اشکالی داره پیش قدم بشید 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش قدم شدمم ۴بار پیام دادم سین کرد جواب نداد البته با حالت منت کشی خیلی پیش نرفتم ولی کلا رو در رو ...

خب پ بش زمان بده 

امیدوارم زودتر آشتی کنید 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
پیش قدم شدمم ۴بار پیام دادم سین کرد جواب نداد البته با حالت منت کشی خیلی پیش نرفتم ولی کلا رو در رو ...

پس بزار انقدر یواشکی نگاه کنه تا جونش درآد

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
بچه نیست اما خیلی کینه ایه

به نظرم نه منت کشی کن، نه دور شو

منطقی‌ بهش بگو باید صحبت کنیم، اونم اگه دنبال تغییر و موندن باشه قبول می‌کنه ، راجب مشکلتون صحبت کنید اگه بیاد کسی معذرت خواهی کنه بگه، اگه قراره چیزی تغییر کنه قرار بذارید عوض بشه. چون با قایم موشک بازی چیزی حل نمیشه ، 

آقایون دعوت به دوستی ندن